Viime kierrokselta napsahti kiinni JYPin voitto (1,60). Tänään matkaamme kolmen eri idean kanssa, jotka sisältää kakkosta, överiä ja underia!

HIFK – ÄssätIFK on edelleen ilman pisteitä ja joukkueen tilaa voidaan alkaa jo kutsua kaaokseksi. Maalivahti Brad Thiessen on flopannut täysin ja päävalmentaja Raimo Summasen ketjuruletit elää jatkuvasti kun sopivia muodostelmia haetaan. Ässät sen sijaan aloitti vakuuttavalla voitolla Lukosta, mutta romahti täysin TPS:n vieraana. IFK voitti laukaukset sekä Bluesia että Jokereita vastaan, mutta maaleja on koossa vasta kaksi. Vastuunkantajia ei nyt löydy: missä on Eero Somervuori, Matti Kuparinen ja Toni Söderholm? Ässät hävisi Turun ottelu kaameaan puolustuspeliin. Tänään odotan IFK:lta selvää tasonnostoa. Joukkue on materiaaliltaan niukasti Ässiä parempi kokonaisuus ja kotietu tekee joukkueesta suosikin. Luultavasti maaleja tullaan näkemään molempiin päihin. Kertoimet eivät kuitenkaan anna aihetta ympäripyöreän pelin pelaamiselle.

Ilves – LukkoIlves laittoi JYPin todella ahtaalle Hippokselle, mutta tyri 1-3 johdon alle kuudessa minuutissa 4-3 tappioksi. Joukkue taistelee hyvin, mutta materiaali on todella rajallinen. Lukko pelasi myös shokeeraavan ottelun hävittyään HPK:lle 5-1. Lukon puolustuspeli palasi nopeasti Ässät -ottelun tasolle, eikä HPK:n ykköskenttä antanut armoa. Lukko on ottelun suosikki vieraissakin reilusti paremmalla kokoonpanolla. Risto Dufva pitänee melkoisen palautteen annon joukkueelle ja tänään odotan rutkasti vahvempaa raumalaisryhmää. Ilveksen kotietu tasoittaa hieman lähtökohtia, mutta joukkueen materiaali on vain niin kapea, ettei menestystä tule monessa ottelussa. Lukosta tarjotaan kohtalaista vieraskerrointa 2,18 operaattori poistettu ja se nostetaan peleihin!

Jokerit – KärpätIllan mielenkiintoisimmassa kamppailussa kohtaa Jokerit ja Oulun Kärpät. Jokerit joutui ahtaalle Lahdessa Pelicansin vieraana ja hävisi ottelun omaan tehottomuuteensa voittolaukauskilpailussa 2-1. Kärpät sen sijaan huilasi tiistaina, mutta kaatoi lauantaina kotonaan Saipan niukasti 2-1. Jokereiden peliä masentaa edelleen hyökkäyksien ennalta arvattavuus ja Teuvo Teräväistä odotellaan kipeästi narripaitoihin. Puolustus on kuitenkin rautaa ja tänäänkin odotettavissa on varsin vähämaalinen kamppailu, sillä myös Kärpät on nukkunut hyökkäyspäässä. Nyt oululaisilta myös puuttuu kaksi kovaa nimeä, kun sekä Juha-Matti Aaltonen että Ben Maxvell joutuivat sairastuvalle. Kärppien puolustus sekä maalivahti Jussi Rynnäs on vakuuttava ja tämäkin puoltaa vähämaalisuutta. Lähtökohdat otteluun ovat ympäripyöreät, kun Jokereiden kotietu tasoittaa Kärppien materiaalista paremmuutta. Alle 5,5 maalista tarjotaan kerrointa 1,55 bet-at-home ja napataan se peleihin!

TPS – PelicansTPS avasi voittotilinsä kotiareenalla kaatamalla ulkomaalaisvahvistusten voimin Porin Ässät 6-3. Pelicans on sen sijaan voittoputkessa kaadettua myös Jokerit kotonaan. Lahtelaisten pelistä paistaa itseluottamus ja TPS saa tänään kovan haasteen. Turkulaiset lepäävät tällä hetkellä aivan ulkomaalaisten varassa. Nyt seura päätti hankkia vielä uuden ulkomaalaisnimen kun Jeff Halpern tulee mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Pelicans pelaa sen sijaan tasaisesti joka kentällisellä, mutta keihäänkärki puuttuu. Odotan, että TPS:n pelissä nähdään paljon maaleja. Lähtökohdat ovat tasaiset, mutta TPS:n kotietu tekee siitä niukan suosikin. Luotetaan, että entisen Pelicans luotsin Kai Suikkasen johdolla ottelussa mennään taas päästä päähän vauhdilla ja maaleja syntyy. Yli 5,5 maalista tarjotaan kerrointa 2,01 operaattori poistettu ja se saa pelin!

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Ilves – Lukko

2

2,18 operaattori poistettu

Alle/yli 5,5

Jokerit – Kärpät

alle

1,55 bet-at-home

Alle/yli 5,5

TPS - Pelicans

yli

2,01 operaattori poistettu