Urheiluveikkaus.comin lähes kulttimaineeseen noussut ravivelho Jere teki sen taas!

Eilen Vermossa ravattu V5-kierros osoittautui jälleen pelaajille haastavaksi, mutta asiantuntijamme UV-Jere oli taas tapahtumista hyvin perillä. Tällä kertaa 144,00 € maksanut iso systeemi toi voitto-osuudeksi muhkeat 1912,30€.

Avauslähdössä Kamikaze Comery irtosi loppusuoralla komeaan voittoon, mikä ei tullut yllätyksenä.

Toisessa lähdössä ravasi kierroksen eniten luotettu Lötens Piruett, joka kuitenkin pilasi kisansa lähtölaukkaan. Lopulta maalisuoralle käänsi ensimmäisenä Hepori, joka sai kovaa prässiä Köppiseltä. Kovan juoksun päätteeksi Hepori pystyi kuin pystyikin vastaamaan lähdön kakkossuosikille ja maalissa oli tasaista - niin tasaista, että tuomaristo ei eroa valjakoiden välille löytänyt. Näin lähdön voitto jaettiin Heporin ja Köppisen kesken.

Kolmannessa V5-kohteessa kakkossuosikki Tannerman Can uhkui menohaluja ja otti keulat, kun matkaa oli jäljellä puolitoista kierrosta. Tuomas Korvenojan ajokki jaksoi lopulta piikkipaikalla maaliin asti huippuajalla 14,6.

Viimeistä edellisessä lähdössä nähtiin suuryllätys. Loppusuoralle tultaessa näytti vahvasti siltä, että suosikit Lista Topgun ja keulassa juossut King Of Spader ratkaisevat voittajan, mutta toisin kävi. Johtavan takana juossut Moon Cloud löysi kuin ihmeen kaupalla kiritilaa suosikkikaksikon välistä, ja puristi voittoon.

Viides ja samalla viimeinen V5-lähtö oli 3100 metrin Teräsmiesliigan osakilpailu. Vermon tämän vuoden kestomenestyjä ja pelisuosikki Bluehill´s Hero irtosi pääjoukosta, kun jäljellä oli 600 metriä. Suosikin perään säntäsi Fakir Style, joka pääsi kantaan ja saapui voittajana maaliin väkevän loppukirin ansiosta. Fakir Stylen menestys oli pikkuyllätys pelaajille, mutta Jeren systeemeissä hevonen oli jo aikaisin mukana.

Katso Jeren vihje tästä

Kilpailu NroVoittajaPoissa
  
1   5 Kamikaze Comery -  
2   3, 9 Hepori, Köppinen -  
3   10 Tannerman Can 9  
4   6 Moon Cloud -  
5   12 Fakir Style 3, 5  
   
Voitonjako
5 oikein 144 kpl 1912,30€