Tiistain tarjonta vedonlyöjälle nihkeä

Tiistai ei tarjoa vedonlyöjälle kovinkaan suuria riemunkiljahduksia, mutta ponnistimme väkisin yhden pelikohteen esiin ankeilta pelilistoilta. Katso vihje illalla n. klo 21:00 uudestaan, kun NHL ja NBA- vihjeet on päivitetty eetteriin.

Bern - Zug: Sveitsin playoffeja. Pudotuspeliasetelmat laskevat maaliodotusmäärää ja tämän huomaa myös bookkereiden kertoimista. Missä tahansa playoff- ottelussa over- kertoimet ovat normaalia suurempia. Tässä kohteessa vedonlyöntiyhtiöt ovat kenties ylireagoineet pudotuspeliasetelmaan. Molemmat pelaavat vauhdikasta, hyökkäävää kiekkoa ja kun kyseessä on on ensimmäinen PO- ottelu näiden välillä niin emme näe asetelmaa niin selvänä underina kuin bookkerit. Bern pystyy mättämään kotonaan helposti 4-5 maalia ja Zug vieraissa 3-4. Otamme peleihin over 5,5 ja 6,5 maalia.

NHL & NBA poiminnat päivitetty klo 21

Pittsburgh - Washington: Pingviinit on itäisen konfrenssin tämän hetken kuumin ryhmä ja emme usko, että ailahteleva Capitals pystyy antamaan sille vastusta tänään. Betsafen 1.80 kotivoitolle on suorastaan lahjakerroin ja hyödynnämme sen. Kokeilemme Penguinsia myös 1,5 maalin tasoituksella.

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets: NBA: sta kokeilemme Denveriä +9,5 pisteen tasoituksella. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina todella hyvin. Luvassa on todella todellinen ilotulitus, mutta koska over/under linja on hilattu liian ylös emme uskalla panostaa siihen. Sen sijaan luotamme, että OKC: n motivaatio ei riitä kovinkaan tarkkaan puolustuspelaamiseen. OKC voittanee, mutta vain niukasti. Kuuman Denverin pelaaminen tasoituksella on järkevää.

 

Pitkävetovihjeet tiistai 19.3.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Unibet Bern - ZugAlle / Yli 5,5 maalia Yli 2.00 20:45
Betsafe Pittsburgh - Washington 1 1.80 01:30
Nordicbet Oklahoma City Thunder (-9.5) - Denver Nuggets 2 1.91 02:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Bet365 Bern - ZugAlle / Yli 6,5 maalia Yli 3.10 20:45
Betsafe Pittsburgh (-1,5) - Washington 1 2.35 01:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.