Tiistain tarjonta vedonlyöjälle nihkeä

Tiistai ei tarjoa vedonlyöjälle kovinkaan suuria riemunkiljahduksia, mutta ponnistimme väkisin yhden pelikohteen esiin ankeilta pelilistoilta. Katso vihje illalla n. klo 21:00 uudestaan, kun NHL ja NBA- vihjeet on päivitetty eetteriin.

Bern - Zug: Sveitsin playoffeja. Pudotuspeliasetelmat laskevat maaliodotusmäärää ja tämän huomaa myös bookkereiden kertoimista. Missä tahansa playoff- ottelussa over- kertoimet ovat normaalia suurempia. Tässä kohteessa vedonlyöntiyhtiöt ovat kenties ylireagoineet pudotuspeliasetelmaan. Molemmat pelaavat vauhdikasta, hyökkäävää kiekkoa ja kun kyseessä on on ensimmäinen PO- ottelu näiden välillä niin emme näe asetelmaa niin selvänä underina kuin bookkerit. Bern pystyy mättämään kotonaan helposti 4-5 maalia ja Zug vieraissa 3-4. Otamme peleihin over 5,5 ja 6,5 maalia.

NHL & NBA poiminnat päivitetty klo 21

Pittsburgh - Washington: Pingviinit on itäisen konfrenssin tämän hetken kuumin ryhmä ja emme usko, että ailahteleva Capitals pystyy antamaan sille vastusta tänään.

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets: NBA: sta kokeilemme Denveriä +9,5 pisteen tasoituksella. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina todella hyvin. Luvassa on todella todellinen ilotulitus, mutta koska over/under linja on hilattu liian ylös emme uskalla panostaa siihen. Sen sijaan luotamme, että OKC: n motivaatio ei riitä kovinkaan tarkkaan puolustuspelaamiseen. OKC voittanee, mutta vain niukasti. Kuuman Denverin pelaaminen tasoituksella on järkevää.

Pitkävetovihjeet tiistai 19.3.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Bern - ZugAlle / Yli 5,5 maalia Yli 2.00 20:45
Pittsburgh - Washington 1 1.80 01:30
Oklahoma City Thunder (-9.5) - Denver Nuggets 2 1.91 02:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Bern - ZugAlle / Yli 6,5 maalia Yli 3.10 20:45
Pittsburgh (-1,5) - Washington 1 2.35 01:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.