JYP hiljentää HK Areenan - Blues Hakametsän

TPS - JYP: Hallitseva Suomen mestari JYP on näyttänyt, että Jyväskylässä ei kärsitä mestaruuskrapulasta. Joukkue on aloittanut sarjan kahdella varmalla voitolla, kun avausotteluissa on kaatunut KalPa vieraissa (3-0) ja Kärpät kotona (3-1). JYPin puolustuspeli on toiminut huomattavasti paremmin kuin harjoitusotteluissa ja joukkueelle on isketty kahdessa ottelussa vain yksi maali. Jyväskyläläisten maalilla torjuva Tuomas Tarkki on ollut vakuuttava kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Kotijoukkue TPS:n kausi on alkanut kangerrellen. Avausottelussa HPK haki 2-3 jatkoaikavoiton Turun HK Areenalta ja edellisessä kohtaamisessa Porin Ässät kaatoi TPS:n puhtaasti 3-0. Turkulaisten murheenkryyni alkukaudella on ollut maalinteko ja, kun vastaan asettuu yksi liigan parhaiten puolustavista joukkueista, ei isäntien illasta voi odottaa helppoa. Turkulaisten maalinteon tuskasta kertoo myös YV-tilasto: Joukkue on pelannut 14 kertaa ylivoimaa, mutta tuloksena on vasta yksi tehty YV-maali ja yksi omiin päästetty maali. TPS:llä on varmuudella poissa ottelusta kapteeni Ville Vahalahti, Timo Salo ja Markus Palmroth. Miikka Tuomainen loukkasi itseään lauantaina ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. JYPiltä on poissa ainoastaan Antti Jaatinen. JYP lähtee otteluun n. 40% vierassuosikkina ja Veikkauksen tarjous vieraiden menestyksestä kelpaa pelikohteeksi.

Sheffield W - Huddersfield: Kyseessä on kahden viime kauden päätteeksi Ykkösliigasta Mestaruussarjaan nousseen joukkueen kohtaaminen. Kumpikin joukkue on vahvistunut täksi kaudeksi ja molempien tavoitteena onkin varmasti sarjapaikan uusiminen. Kummankin kausi on alkanut ihan mukavasti ja joukkueiden ero sarjataulukossa on yksi piste vieraiden hyväksi. Kotijoukkue Sheffield tunnetaan erittäin kovana kotijoukkueena. Viime kauden saldo Ykkösliigan kotiotteluista on hurja: 23 ottelua, 17 voittoa, neljä tasapeliä ja vain kaksi tappiota maalierolla 48:19. Perustasoltaan pidän kotijoukkuetta vieraita laadukkaampana ryhmänä ja isännät saavat tähän otteluun mukaan kaksi tärkeää puolustajaa, kun Reda Johnson ja Anthony Gardner palaavat kotijoukkueen rosteriin.

Tappara - Blues: Tappara on vahvistunut täksi kaudeksi ja monessa mediassa tamperelaisista odotetaan kauden mustaa hevosta. Kausi alkoikin hienosti, kun Tampereen derbyssä joukkue pyyhki Ilveksellä lattiaa 7-1 lukemin. Toisessa ottelussa kirvesrinnat palautettiin maan pinnalle, kun KalPa haki 2-3 vierasvoiton Hakametsästä. Blues on aloittanut kauden hienosti ja saldona on JA-tappio Pelicansille ja 2-0 kotivoitto HIFK:sta. Myös suorasta voitosta tarjottu kerroin 4,00 kestää pelin.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 19.9.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Veikkaus TPS - JYP 2 2,60 18:25
Sheffield W - Huddersfield 1 2,00 21:45
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Veikkaus TPS (+1) - JYP 2 3,80 18:25

Tappara - Blues (moneyline)

2 3,00 18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.