1. Suomi – Tsekki: Molemmat voittivat kaksi ottelua alkulohkoissaan. Puolivälierien hengessä ottelusta voi odottaa vähämaalista ja tiukkaa taistelua. Suomi lähtee kamppailuun niukkana suosikkina, mutta Artturi Lehkosen sekä Rasmus Ristolaisen pelikunnoista ei vielä ole tuon taivaallista tietoa. Maalivahti Suomella tulee kuitenkin olemaan huippuiskussa, joten montaa maalia ei suostua slaaveille jakamaan!

  2. Kanada – Sveitsi: Kanada tunnettuun tapaansa verrytteli alkulohkon kamppailut. Viimeisessä lohko-ottelussa USA:ta vastaan vaahteralehdet joutuivat jo kunnoon testiin, voittaen kuitenkin 2-3. Kanada on puolivälierän jättisuosikki, eikä tässä kamppailussa nähdä yllätystä.

  3. Ruotsi – Slovakia: Slovakia pelasi loistavan alkusarjan pelillisesti, mutta ei saanut konkretisoitua hyvää peliänsä voittoihin. Slovakia omaa edelleen potentiaalia yllätykseen, mutta koti-isäntä Ruotsi on paha pala nieltäväksi. Ruotsi on materiaaliltaan ylivertainen ja vain kotiyleisön paineet voivat viedä välieräpaikan länsinaapuriltamme.

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Suomi - Tsekki

Koti

1,2,4

Vieras

0,1,3

2

Kanada - Sveitsi

Koti

4,5,

Vieras

1,2,3

3

Ruotsi - Slovakia

Koti

3,4,5

Vieras

1,2

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€