Kaikki illan vetovihjeet ovat tänään jääkiekon puolelta - jatkuuko Omskin piina?

Donbass – Ekaterinburg: Kotijoukkue on saanut pelinsä kulkemaan! Sen sijaan Ekaterinburgilla on synkkä jakso menossa ja tämä on pitkän vierasputken viimeinen koitos. Väsymys matkustamisesta painaa varmasti, kun edes voitot eivät ole kasvattaneet matkalla virtaa. Donbass on parempi joukkue ja kotonaan selvä suosikki.

Peliitat – LeKi: LeKi on ollut alkukauden hurjassa iskussa. Edellisottelussa voittoputki katkesi Jukureita vastaan, mutta Peliitat ovat aivan eri tason vastus. Peliittojen peli on ollut kaaosmaisessa tilassa ja vieraissakin LeKi on selvä suosikki.

Mesvescak Zagreb – Omsk: Omskin katastrofaalinen putki sai jatko 6-1 tappiolla Donbassin vieraana. Omskilla on pitkä vieraskiertue takana meneillään ja väsy alkaa varmasti painaa tällaisessa tappioputkessa. Zagreb on KHL:n parhaita kotijoukkueita ja ottelun suosikki – kerroin kelpaa loistavasti peleihin!

HIFK – Blues: IFK on materiaaliltaan parempi joukkue, mutta ei ole pelannut lähelläkään omaa tasoaan. Pääkaupunkiseudun paikallisessa ei kotiedulle voi antaa normaalia arvoa. Blues voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen ja samaa toivotaan tänään, sillä vieraskerroin on hulppea!

Pitkävetovihjeet keskiviikko 2.10.2013

Illan varmat

Donbass - Ekaterinburg

1

1,65

18:30

Peliitat – LeKi

2

1,85

18:30

Mesvescak Zagreb – Omsk

1

2,60

20:30

Illan pommit

HIFK - Blues

2

3,75

18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.