Kestääkö Leverkusenin kotiputki?

Bayer 04 Leverkusen – Real Sociedad Keskiviikko 2.10.2013 kello 21:45BayArena – Leverkusen, SaksaMTV3 Max Sport 2

Leverkusen ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan kotiareenallaan. Joukkue on vain pisteen päässä Bundesliigan kärkikaksikosta Bayern-Dortmund. Mestarien liigassa kausi alkoi kuitenkin synkästi 4-2 tappiolla Manchester Unitedille. Vierailijoiden alkukausi on ollut tervanjuontia: edellinen voitto on Mestarien liigan karsinnoista ja Sociedad on valunut La Ligassa 13. sijalle. Myös Mestarien liiga alkoi huolestuttavalla kotitappiolla Shakhtarille lukemin 0-2.

Kotijoukkue tulee olemaan ottelussa hallitsevampi osapuoli. Sociedad sen sijaan iskee Leverkusenin omilla aseilla: tiukka puolustus ja terävät vastaiskut. Espanjalaisten itseluottamus on kuitenkin ollut pitkän aikaa kateissa, eikä taitava sekä nopea hyökkäys ole päässyt omalle tasolleen. Sociedadin kautta on myös varjostanut lukuisat loukkaantumiset ja tänäänkin ryhmästä puuttuu Xabi Prieto sekä Esteban Granero. Myös kotijoukkueelta saattaa olla avainmies poissa, sillä Lars Benderin pelikunto on arvoitus.

Leverkusen on ollut pitkän aikaa vakuuttava kotikentällään, eikä baskiseura pääse helpolla. Vierailijoiden mahdollisuudet lepäävät terävissä vastahyökkäyksissä. Odotettavissa on vähämaalinen tiukka taisto, mutta Leverkusenin kotietu ja viime aikojen paremmat otteet, kääntää kelkkaa Saksan maalle. Kotivoitosta tarjotaan kerrointa 1,57 bet365, joka ei ole paras mahdollinen, mutta on osuvin.

Pelimuoto:

Leverkusen

X

Real Sociedad

1X2

1,57 bet365

4,33 bet365

6,50 bet365

Leverkusen -1

2,70 operaattori poistettu

3,90 operaattori poistettu

2,40 operaattori poistettu

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,70 operaattori poistettu

 

Alle: 2,23 operaattori poistettu

Valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Leverkusen 1,57 bet365