Hurja vierasvarma Minivakion ankkurina!

1. Leverkusen – Real SociedadTasainen kohde: molemmat joukkueet perustavat pelinsä puolustukseen ja vastahyökkäyksiin. Ottelu on todella tärkeä, kun kummallakaan ryhmällä ei ole vielä pisteitä Mestarien liigassa. Leverkusen on ollut viime pelit kuumempi ja kotiedun puolesta suosikki. Peliprosenteissa kotivoitto on kuitenkin liikaa pelattu ja kohde lyödään tukkoon. 2. Shahtar Donetsk – Manchester United: Shahtar on todella vahva kotijoukkue. United on ollut viime ajat suurissa ongelmissa ja hävisi muun muassa lauantaina WBA:lle kotonaan. Joukkueen meno Valioliigassa ei vakuuta. Shahtar pystyy keskittymään Mestarien liigaan paremmin. Tasainen kohde, mutta vierasvoitto on saanut aivan liikaa peliä: 1x.3. Real Madrid – FC Köbenhavn: Madrid on valtava suosikki kotonaan, eikä varmistuksia tarvita.

4. Anderlecht – Olympiakos: Vieraat ovat vahvempi joukkue, mutta kotietu kääntää kelkan ympäri. Kotivoittoa on kuitenkin alustavasti pelattu aivan liikaa ja vain 26% isketty vierasvoitto nostetaan rohkeasti ideavarmaksi!

5. Juventus – Galatasaray:Galatasaray erotti päävalmentajansa ja uudeksi käskijäksi saapui Roberto Mancini. Tämä piristää varmasti Istanbulilaisten peliä. Juventus ei ole vielä vakuuttanut tällä kaudella täysin, joten haetaan kohteessa yllätyksiä lyömällä kohde tukkoon.

6. Manchester City – Bayern München: Bayern vaikuttaa kaikilta osin tällä hetkellä maailman parhaalta joukkueelta. Citylla on kuitenkin valtava pelaajamateriaali, eikä joukkue kotona ole aseeton. Vierasvoiton peliprosentit ovat ylikuumentuneet, joten pelataan kohde tukkoon.

7. PSG – Benfica: Molemmilla joukkueilla on vahva jakso menossa. PSG on kuitenkin materiaalin puolesta parempi ja kotonaan selvähkö suosikki. Peliprosentit ovat lähteneet käsistä, mutta paremman puutteessa kotivoitto kelpaa varmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 3: Jalkapallo

#

Kohde

1

X

2

1.

Leverkusen – Real Socie.

1

X

2

2.

Shahtar D – Man U

1

X

 

3.

R. Madrid – FCK

1

 

 

4.

Anderl. - Olympiakos

 

 

2

5.

Juventus – Galatas.

1

X

2

6.

Man City - Bayern

1

X

2

7.

PSG - Benfica

1

 

 

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 27,00€