Kierroksen paras idea on vain 21% pelattu Sapkon kotivoitto!

1. HIFK – Blues:IFK on kotonaan niukka suosikki, mutta suurta etua petopaidoille ei voi antaa. Kahden ailahtelevan joukkueen kohtaaminen. Blues voitto edellisen kohtaamisen ja on unohdettu peliprosenteissa. Vierasmenestykset ovat loistava lähtökohta: x2.2. Jokerit – Ilves: Ilves lähtee otteluun selvänä altavastaajana, vaikka on pelannut viime ajat hyvin. Jokereiden kone on myös käynnistämässä ja materiaaliltaan joukkue on rutkasti parempi. Peliprosentit eivät ainakaan vielä ole lähteneet käsistä ja kotivoitto kelpaa varmaksi. 3. HPK – Kalpa: Molemmat joukkueet ovat esiintyneet viime ajat hyvin. HPK on kuitenkin kaatanut reilusti vahvempia joukkueita, kuin Kalpa, jonka ohjelma on ollut tähän saakka helpompi. HPK:n on vahva kotikentällään ja ottelun suosikki kelpaa varmaksi saakka.

4. TuTo – Jukurit: Tasainen kamppailu tiedossa, eikä kummankaan peli ole vielä lähtenyt kulkemaan. Jukurit on materiaaliltaan parempi, mutta TuTon kotietu tasoittaa lähtökohdat. Sen suurempaa pelivääristymää kohteessa ei ole, joten pelataan se reilusti tukkoon.

5. Peliitat – LeKi: Leki on hyötynyt Tampereen Liiga-avuista huomattavasti ja pelannut loistavan alkukauden. Vieraissakin LeKi on selvähkö suosikki, mutta ei sentään alustavien peliprosenttien mukainen (80%): lyödään kohde tukkoon.

6. JYP-Akat. - Sport:JYP Akatemia pelaa liikkuvaa kiekkoa: nuoria pelaajia sisältävällä ryhmällä riittää virtaa. Tästä syystä joukkue on aina valmis yllätykseen. Sport on vieraissakin ottelun suosikki, mutta peliprosentit ovat lähteneet käsistä (72%): lyödään kohde tukkoon.

7. Hokki – KooKoo: KooKoon alkukausi on ollut todella vaikea. Myöskään Hokki ei ole loistanut, mutta tässä ottelussa Kajaanilaisilla on todella vahva kotietu. Isäntiä on pelattu vain 40% ja kohteessa on loistava kotivarman paikka.

8. SaPKO – K-Vantaa: Kierroksen paras idea on viimeisessä kohteessa. K-Vantaa on ollut todella huono vierasjoukkue, eikä ole voittanut vielä otteluakaan vieraskaukaloissa. SaPKO on tappioputkessa, mutta vain 21% pelattu kotivoitto on niin alipelattu, että lyömme sen aina varmaksi asti!

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 4: Jääkiekko

#

Kohde

1

X

2

1.

HIFK – Blues

 

X

2

2.

Jokerit – Ilves

1

 

 

3.

HPK – Kalpa

1

 

 

4.

TUTO – Jukurit

1

X

2

5.

Peliitat - LeKi

1

X

2

6.

JYP-Akat. - Sport

1

X

2

7.

Hokki - KooKoo

1

 

 

8.

SaPKo - K-Vantaa

1

 

 

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 27,00€