Illan jääkiekkomonivedon peliprosentit pakottavat pelaamaan vähämaalisia Jokereiden voittoja ja Bluesin yllätyksiä!1. Jokerit – Ilves: Ilves on pelannut loistavasti ja joukkue on neljän ottelun voittoputkessa. Jokereiden puolustus sekä maalivahtipeli on kuitenkin ollut viime ajat hurjassa iskussa ja narrit lentää myös voittoputkessa. Ilves ei viime vuosina Jokereita vastaan juhlinut ja myös tänään kotijoukkue on selvä suosikki.

2. HPK – Kalpa: Myös tässä parissa kohtaa kaksi nousukunnossa olevaa joukkuetta. Kalpalla on kolme voittoa alla – HPK on voittanut kolme neljästä edellisestä ottelusta. Kalpa on saanut viime aikoina lukkoja auki, mutta vastuksetkin ovat olleet heiveröisiä. Kerho on kotonaan suosikki.

3. HIFK – Blues: Kahden ailahtelevasti esiintyneen joukkueen kohtaaminen. Pelin taso heittelee pelin sisällä ja tässä ottelussa saatetaan nähdä maaleja. Blues voitti joukkueiden ensimmäisen keskinäisen kamppailun 2-3 ja tänäänkin peliprosenteissa vierasjoukkue on aivan liian unohdettu: Bluesin voitot ovat loistavia peli-ideoita!

Moniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit - Ilves

Koti

2,4

Vieras

0,1

2

HPK - Kalpa

Koti

2,3,5

Vieras

1,2,3

3

HIFK - Blues

Koti

1,2,4

Vieras

1,3,4

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 64,80€