1. Fiorentina – Hellas Verona: Joukkueilla on vain kaksi pistettä eroa sarjataulukossa, mutta kotijoukkue on materiaalin puolesta edellä ja lähtee selvänä suosikkina otteluun. Molemmilla on joukkueilla on tappiot alla edellisottelusta – Hellas hävisi vielä todella kuuman Derbyn. Ottelulla on mahdollisuus kääntyä todella runsasmaaliseksi, mutta peliprosenttien puolesta paras merkki on vieraiden nolla. Vierasyllätyksiä on turha hakea näillä peliprosenteilla – Viola iskee!

  2. FSV Frankfurt – Arm. Bielefeld: Arminia Bielefeld saa kyyneleen kihahtamaan silmäkulmaan. Joukkue pelaa jälleen aivan liian huonosti materiaaliinsa nähden. Itseluottamus on kadonnut ja edellinen voitto on 10 ottelun takaa. Frankfurtin otteet eivät ole olleet paljon parempia ja joukkue on vain kotiedun puolesta suosikki. Peliprosenttien puolesta kotijoukkue on ylipelattu, joten uskotaan Die Arminen heräävän taisteluun!

  3. Lazio – Napoli: Molemmilla on vaikea jakso menossa. Lazio on ei ole saanut käännettyä otteluita voitoiksi, vaan tuhrannut usean kamppailun tasapeliksi. Napolin kelkka on kääntynyt kolme ottelun tappioputkeen. Näistä kuitenkin toinen oli vaikea Dortmund-vieraspeli ja toinen Juventusta vastaan, samoin vieraissa. Lazio ei ole lähelläkään Napolin tasoinen joukkue, joten kotonakin isännät lähtevät altavastaajina otteluun.

    Veikkaus tarjoaa kolmanteen kohteeseen 3786€ lisärahaa tulosvedossa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Fiorentina - Verona

Koti

2,4

Vieras

0,1

2

Frankfurt - Bielefeld

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

3

Lazio - Napoli

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€