Sunnuntain futismonarissa on yksi selvä ja kaksi täysin selvää suosikkia. Laaditaan kapeammat rivit isommalla panoksella!

  1. WBA – Liverpool: WBA pääsi Villaa vastaan salama-alulla 0-2 johtoon, mutta tumpeloi pelin 3-3 tasapeliksi. Kotijoukkueen puolustus ei herätä luottamusta ja tänään vastaan asettuu Liverpoolin äärimmäisen vahva hyökkäyskalusto. Ottelun maaliodotusarvo on varsin korkea ja vieraissakin 'Pool on selvähkö suosikki. Liverpoolinkaan puolustus ei juuri vakuuta, joten isketään reilut maalimäärät pöytään.

  2. Arsenal – Crystal P: Pääkäskyttäjä Tony Pulisin pelikirja saattaa tappaa pelin intensiteetin, jos ja kun Palace lähtee otteluun ”Pulisin bussilla”. Arsenal on kotonaan selvä suosikki, mutta maukkaimmat ideat löytyvät vähämaalisista tuloksista.

  3. Bayern – E. Frankfurt: Bayern ei ole vieläkään hävinnyt ainoatakaan ottelua Bundesliigassa. Kotikentällään joukkue on äärimmäinen suosikki Frankfurtia vastaan. Baijerilaiset ovat päästäneet kauden 18 ottelussa vain 9 maalia ja tänäänkin nollapeli on hyvin lähellä.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

WBA - Liverpool

Koti

1,2

Vieras

2,3,4

2

Arsenal – Crystal P

Koti

1,2,3

Vieras

0

3

Bayern – E. Frankfurt

Koti

2,4,5

Vieras

0

Moniveto 2: panos 1,00e - hinta 54,00€