Sunnuntaivakion mielenkiintoisin kamppailu käydään Vicente Calderonilla, kun Atletico ja Real käyvät La Ligan mestaruuden kannalta äärimmäisen merkitsevän kamppailun. Viime aikojen otteet puoltavat vierasvoittoa, mutta pelijakauman puolesta kotivoitto on myös syytä huomioida. 

Varmat: Torino

Torino pelasi viime kierroksella loistavasti derbyssä Juventusta vastaan, mutta lopulta Vanhan Rouvan materiaali jyräsi 1-0 voittoon. Sampdoria kärsii lukuisista loukkaantumisista ja viime viikon esitys kotona Milania vastaan oli tasoa ala-arvoinen. Torino on laadukkaampi kokonaisuus ja kotonaan kiistaton suosikki. Niukasti alipelattu kotivoitto on loistava varma.

Ideat: Hoffenheim

Wolfsburg on päässyt hurjaan lentoon. Perustasoero ei kuitenkaan ole järin suuri Hoffenheimiin nähden ja isäntien kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Kymmenisen prosenttiyksikköä alipelattu kotivoitto on loistoidea.

Yllättäjät: Bologna, Catania

Bologna pelasi vahvasti sekä Milanilla että Romaa vastaan, vaikka pisteitä ei kertynytkään. Laatuero joukkueiden välillä on varsin minimaalinen ja vain kotietu tekee Veronasta suosikin. Isännillä on suuria loukkaantumishuolia, kun muun muassa Luca Toni puuttuu vahvuudesta. Lähes 20 prosenttiyksikköä ylipelattu kotivoitto ei mahdu lapulle.

Catania on pelannut viime ajat vahvasti. Genoa on kotikentällään niskan päällä, mutta luultavasti nähdään vähämaalinen sekä tasainen kamppailu. Isännät ovat parikymmentä yksikköä yliarvostettuja, eikä kotivoitto mahdu kupongille.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 5

#

Kohde

1

X

2

1.

Man C - Sunderland

1

 

 

2.

Swansea – Crystal P

1

X

 

3.

Tottenham - Cardiff

1

X

2

4.

Aston Villa - Norwich

1

 

 

5.

Torino - Sampdoria

1

 

 

6.

Atalanta – Chievo V

1

 

 

7.

Genoa - Catania

 

X

2

8.

Verona - Bologna

 

X

2

9.

Sassuolo - Parma

1

 

2

10.

Hoffenheim - Wolfsburg

1

 

 

11.

At. Madrid – Real Madrid

1

 

2

12

Lyon - Montpellier

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€Minivakion kanssa yhteensä 29,40€