Ykkösvakiossa tarjolla maistuva kierros!

Viikon 22 Vakioveikkaus koostuu kotimaisesta Veikkausliigasta, Ykkösestä sekä Kakkosesta. Vakioveikkaus tarjoaa jälleen runsaasti pelijakaumavääristymiä, joihin iskemme säälimättä.

Kierroksen ensimmäinen varmaidea pulpahtaa pintaan jo avauskohteesta, jossa FC Honka matkustaa Turkuun FC Interin vieraaksi. FC Interin peli ei ole alkukaudesta vakuuttanut, vaikka joukkue sarjataulukon keskikastissa keikkuukin. FC Honka on tällä hetkellä sarjan kovakuntoisin joukkue ja peli kulkee loistavasti. Alla on kolmen ottelun voittoputki ja yli kymmenen pinnaa alipelattu vierasvoitto on upea varmakokeilu avauskohteessa.

Kolmannessa kohteessa ohitamme kylmästi kotijoukkue MYPAn. MYPA on pelannut hyvän alkukauden ja joukkue on ansaitusti sarjassa neljäntenä. Joukkue on ollut tällä kaudella väkivahva kotijoukkue ja viidestä kotikentällä pelatusta ottelusta on kasassa neljä voittoa ja vain yksi tappio. JJK esiintyi keskiviikkona kotikentällään erittäin vahvasti HJK:ta vastaan, mutta jälleen tuloksena oli tappio. JJK on vielä sarjassa ilman voittoa ja keskisuomalaiset mielivät varmasti tauolle kauden avausvoitto taskussaan. Kotivoitto on yli 20% ylikuumentunut, joten rastaamme kohteessa rohkeasti suosikista ohi.

Kierroksen toinen alipelattu varmaidea on IFK Mariehamn, joka haki keskiviikkona upean 2-4 vierasvoiton vahvasta TPS:sta. Joukkue nauttii kotiotteluissaan merkittävää kotietua ja muutaman pinnan alipelattu ykkönen on hyvä varmaidea neljännessä kohteessa.

Kierroksen muita varmaideoita ovat Ykkösen Ilves ja Kakkosen Jazz, GBK sekä Gnistan, jotka kaikki kohtaavat ennalta selkeästi heikomman vastustajan otteluissaan.

Ottelut 1-5 ovat Veikkausliigaa, 6-8 Ykköstä ja 9-13 Kakkosta.

Varmat

- IFK Mariehamn - Ilves- FC Jazz- GBK- FC Gnistan

Yllättäjät

- Honka - JJK- Viikingit- KTP- EIF

1. Vakioveikkaus

Kierros 22, peliaika päättyy sunnuntaina 2.6 klo 18:25.

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

# Kohde 1 X 2
1. FC Inter - FC Honka     2
2. FF Jaro - RoPS 1 X  
3. MYPA - JJK   X 2
4. IFK Mhamn - VPS 1    
5. FC Lahti - TPS 1   2
6. SJK - KooTeePee 1 X  
7. AC Kajaani - Viikingit 1 X 2
8. Ilves - JIPPO 1    
9. MP - KTP 1 X 2
10. Sporting - FC Jazz     2
11. PK-37 - GBK     2
12. LPS - FC Gnistan     2
13. Pallohonk - EIF 1   2

Järjestelmärivi, hinta 72,00€