1. HPK - KalPa: HPK on päässyt vaikean jakson jälkeen taas vauhtiin, kun Juuse Saros on palannut joukkueen maalille. Sekä KalPa että Kerho kuuluvat sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin. Materiaaliero joukkueiden välillä ei ole suuri, joten kotietu tekee HPK:sta vain niukan suosikin. KalPa on kuitenkin pelattu kohteessa yli, joten edullisimmat peli-ideat löytyvät vähämaalisista kotivoitoista. 

  2. Ilves - HIFK: IFK on sarjan parhaita kotijoukkueita, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Ilves katkaisi neljä ottelua kestäneen tappioputkensa edellisottelussa KalPaa vastaan ja palaa takaisin kotiareenalleen itseluottamusta puhkuen. Joukkueiden kaksi tämän kauden keskinäistä kohtaamista merkattiin molemmat runsasmaalisesti kotijoukkueille. Myös tiistai-iltana runsasmaalinen ottelu on lähtökohta. Maistuvin merkki on vain 11% pelattu Ilveksen neljä maalia. 
  3. JYP - SaiPa: JYPin ja SaiPan kohtaamisista on muodostunut tietyllä tapaa jo klassikoita. El Sputnikot, kuten Jyväskylässä todetaan, ovat usein varsin värikkäitä ja tasaisia kamppailuja. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti ja voitot on merkitty SaiPalle 2-1. Maaleja kolmessa ottelussa on nähty peräti 22. JYP onkin tätä nykyä yksi Liigan runsasmaalisimpia joukkueita, varsinkin kotikentällään, jossa se luottaa aktiiviseen pelitapaansa. Kotikentällään hurrikaaniryhmä on ottelun suosikki, mutta luultavasti luvassa on jälleen ns. "maalin ottelu".

Moniveto 9: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HPK - KalPa

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

2

Ilves - HIFK

Koti

1,3,4

Vieras

2,4,5

3

JYP - SaiPa

Koti

2,3,4

Vieras

2,3,4

 

EI TASAPELEJÄ

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 64,80€