1. Tappara – Kärpät: Tappara sai tuta SaiPan aktiivisen pelin tasauskierroksella. Kärpät pelasi Jokereita vastaan kaksi erää aivan umpijumissa, mutta neljä viimeistä erää antoi merkkejä uudesta nousemisesta. Tänään pelataan varmasti tarkkaa puolustuspeliä, joten luvassa lienee vähämaalinen ja tasainen kamppailu. Kärpät on materiaalin puolesta parempi, mutta Tapparan kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät.

  2. Pelicans – Ilves: Pelicans nappasi tärkeät kaksi voittoa KalPasta. Tämä antoi varmasti itseluottamusta joukkueelle. Ilves on neljän ottelun tappioputkessa. Parempi materiaali, kotietu ja viime aikojen otteet tekevät Pelicansista suosikin.

  3. Jokerit – KalPa: KalPa on sarjan tehottomin joukkue, mikä on tässä sarjassa paljon sanottu. Jokereiden puolustus pitää kuopiolaiset varmasti vähissä maaleissa ja kotihallissaan narrit ovat selviä suosikkeja.

  4. HPK – Blues: Kaksi tehotonta, mutta hyvin puolustavaa joukkuetta. Luvassa on varmasti tasainen ja vähämaalinen kamppailu. Kerhon kotietu tekee siitä vain marginaalisen suosikin.

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga- ennakot! 

Supermoniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - Kärpät

Koti

0,1,3

Vieras

2,3,4

2

Pelicans - Ilves

Koti

4,5

Vieras

1,2

3

Jokerit - KalPa

Koti

2,4

Vieras

0,1

4

HPK - Blues

Koti

0,3,4

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e