Redskins – Bears: Kotijoukkueen heittopuolustus on ollut karmealla tasolla alkukauden ja Bearsin pelinrakentaja Jay Cutler sekä laitahyökkääjä Alshon Jeffery tekevät tänään tuhoisaa jälkeä. Bears on ailahdellut, mutta repaleista Redskinsia vastaan joukkue on vieraissakin suosikki.

Steelers – Ravens: Steelers sai voittotilinsä auki viime viikolla ja tämä valaa uskoa ryhmään. Mahdollisuudet lepäävät vielä, mutta Ravensin pitää kaatua. Ravensin hyökkäys on ollut aivan tukossa, eikä pelinrakentaja Joe Flacco saa lainkaan taustatukea muulta ryhmältä. Tänään Steelersille riittää huonompikin hyökkäyspeli voittoon, sillä puolustus pitää.

Anaheim – Dallas: Ducks on hurjassa voittoputkessa! Dallasin alkukausi sen sijaan on ollut murheellinen, eikä pienin syy ole maalivahti Kari Lehtosen loukkaantuminen. Kotonaan mahtiankat lähtevät selvinä suosikkeina otteluun.

Lions – Bengals: Bengals on kaatanut jo Patriotsin sekä Packersin. Lions ei voi luottaa siihen, että kokematon Fauria nousee taas valokeilaan. Bengals on tasapainoisempi ryhmä juuri nyt ja ratkaisijoita löytyy suuremmalta rintamalta. Kotijoukkueen loukkaantumishuolet vaivaavat ja vierasvoitto maistuu.

Falcons – Buccaneers: Kotijoukkue on järkyttävässä loukkaantumiskierteessä: Roddy White, Steven Jackson, Sam Baker, Kroy Biermann, Sean Weatherspoon.. Vierasjoukkue osaa puolustaa, joten kotijoukkueella on todella syytä miettiä, miten edetä ilman Whitea, Jacksonia ja Bakeria.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 20.10.2013

Illan Varmat

Nordicbet

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens

1

1,80

23:25

Betsafe

Washington Redskins – Chicago Bears

2

1,94

20:00

Nordicbet

Anaheim – Dallas

1

1,90

03:00

Illan Pankit

Unibet

Detroit Lions – Cinnicati Bengals

2

2,18

20:00

Illan Pommit

Unibet

Atlanta Falcons – Tampa Bay Buccaneers

2

3,50

20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.