1. Fiorentina – Juventus 1x2Juventus on materiaaliltaan parempi ja vieraissakin suosikki, mutta tuleva Mestarien liiga kamppailu saattaa jo painaa takaraivossa. Fiorentina on todella vaarallinen joukkue ja pystyy laittamaan Juven puolustuksen ahtaalle. Lyödään oikein pelattu kohde tukkoon.

 2. Hellas Verona – Parma x2Verona on ollut kotonaan todella vahva. Joukkueiden materiaaleissa ei kuitenkaan ole suurta eroa ja aivan liikaa pelattu kotivoitto (59%) ei mahdu millään riveillemme.

 3. Genoa – ChievoVerona 1Genoa on parempi joukkue, mutta sen alkukausi ei ole vakuuttanut. Chievon vieraspelaaminen on kuitenkin ollut varsin kyseenalaista ja kotietu tekee Genoasta suosikin. Oikein pelattu (49%) kotivoitto kelpaa varmaksi.

 4. HSV – VfB Stuttgart 12Tasainen kamppailu tiedossa. Stuttgart on parempi joukkue, mutta sen vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut. HSV:n kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät: runsaasti merkkejä!

 5. Aston Villa – Tottenham 2Spurs lähti maaottelutauolle West Hamille koetun 0-3 kotitappion jälkeen. Ottelu oli Tottenhamin alkukausi pienoiskoossa: joukkue pitää palloa, hallitsee peliä, ei saa maaleja aikaiseksi ja vastustaja iskee vastahyökkäyksistä. Tänään tilanne on täysin sama, Spurs tulee dominoimaan kenttätapahtumia, mutta se ei riitä jos joukkue ei saa maaleja. Peliprosenteissa vierasvoitto (45%) on kuitenkin niin vähän pelattu, että se kelpaa varmaksi.

 6. Almeria – Rayo Vallecano x2Vallecano otti kauden avausvoittonsa viime kierroksella, joka antaa varmasti lisävirtaa tekemiseen! Almeria on edelleen ilman voittoa ja, vaikka kotietu puoltaa isäntiä, Almeria todennäköisemmin ei voita kuin voittaa ottelun. 50% pelattu kotivoitto ei mahdu lapulle.

 7. St. Etienne – Lorient 1z2Lorient on kaameassa tappioputkessa ja isännät lähtevät otteluun selvinä suosikkeina. Kuitenkin 75% on aivan liikaa kotivoitosta ja me lyömme kohteen tukkoon.

 8. FC Augsburg – VfL Wolfsburg 1Vieraat ovat kolmen ottelun tappioputkessa ja varsinkin vieraspelaaminen on ollut todella synkkää. Augsburgin kotietu tekee siitä suosikin ja 45% pelattu kotivoitto kelpaa varmaksi.

 9. Betis – Elche 1Elche on sarjataulukossa pisteen Betisiä edellä, mutta materiaaleissa kotijoukkue on selvästi edellä. Kotietu tekee Betisistä selvän suosikin ja todella osuva kotivoitto (63%) kelpaa loistavasti varmaksi.

 10. Torino – Inter 1xInter on parempi joukkue, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia. Interin puolustus on ollut hyvällä tasolla, mutta hyökkäystehoissa on parantamisen varaa. Vierasvoitto on aivan liikaa pelattu (59%), eikä sitä sun vaan voi kukaan itseään kunnioittava vakioveikkaaja ottaa lapulle mukaan.

 11. Valladolid – Sevilla 1Tasoero ei ole kummoinen Sevillan eduksi ja kotietu tekee ottelusta ympäripyöreän. Sevilla kärsii loukkaantumishuolista. Vaikka Valladolid on esiintynyt viime ajat vaisusti, on kotivoitto niin alipelattu (21%) , että se on kierroksen paras idea!

 12. Lyon – Bordeaux x2Kahden vaisusti kauden aloittaneen joukkueen kohtaaminen: luvassa voi olla aivan mitä tahansa. Materiaaleissa ei kuitenkaan ole suurta eroa ja Lyon todennäköisemmin ei voita kuin voittaa ottelun. Näin ollen 55% pelattu ykkönen ei mahdu riville millään.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Fiorentina - Juventus

1

X

2

2.

Verona - Parma

 

X

2

3.

Genoa - Chievo

 1

 

 

4.

HSV - Stuttgart

1

 

2

5.

Aston Villa - Tottenham

 

 

2

6.

Almeria - Vallecano

 

X

2

7.

St. Etienne - Lorient

1

X

2

8.

FC Augsburg - Wolfsburg

1

 

 

9.

Betis - Elche

1

 

 

10.

Torino - Inter

1

X

 

11.

Valladolid - Sevilla

1

 

 

12

Lyon - Bordeaux

 

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€Minivakion kanssa yhteensä 31,20€