Veikkausliigassa pelataan toiseksi viimeistä kierrosta ja motivaatiotekijät nousevat pintaan!

1. TPS – IFK Marienhamn: TPS:lla panoksena on vielä taistelu Turun herruudesta, kun Inter puuskuttaa niskaan. MIFK:lla on vielä periaatteessa mahdollisuudet pronssiin, joten vieraiden motivaatiosta ei ole epäilystä. TPS on pelannut mukiinmenevästi viime aikoina ja on kotonaan paha kaadettava.

2. KuPS – FC Inter: Inter pelaa vielä Turun herruudesta ja tuo on alkanut näkyä joukkueen otteissa: Inter ei luovuttanutkaan! KuPSilla ei ole otteluun panosta, mutta ei kai savolaiset kotiottelua läskiksikään lyö? Ympäripyöreä kohde vaatii runsaan merkkimäärän.

3. FC Honka – FC Lahti: Hongan panokset on loppu: joukkue menetti kamppailun mestaruudesta ja hopea on varma. Joukkueen otteet viime aikoina ei ole vakuuttanut millään muotoa. Lahti on saanut juonesta kiinni ja taistelee vielä pronssista, joten vierasmenestykset ovat loistavia ideoita!

4. VPS – FF Jaro: Jaron loppukausi on ollut katastrofi, eikä joukkueella ole enää panosta. VPS taistelee pronssista ja jokin muu kuin kotivoitto olisi jättiyllätys.

Supermoniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

TPS - MIFK

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,3

2

KuPS - Inter

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

3

FC Honka – FC Lahti

Koti

0,1

Vieras

1,2

4

VPS – FF Jaro

Koti

2,3

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e