Omsk - Barys Astana: Raimo Summasen johtama Omsk on äitynyt hurjaan iskuun. Joukkue on 11 ottelun pisteletkussa ja voittoja näistä otteluista on tullut peräti kahdeksan. Barys Astana oli karmeassa Ufan myllyssä edellisottelussa, mutta lähinnä Ufan surkea pelaaminen piti pitkään Astanaa mukana taistelussa. Omskia vastaan samanlaisella pelillä ei ole mitään asiaa pisteille.

Jokerit - SKA: Jokereilla on edellisestä viidestä ottelusta kolme voittoa. Mukana on todella kova päänahka, kun Moskovan Dinamo kaatui vieraissa. SKA ei ole viime aikoina pystynyt parhaimpaansa. Alkukauden murskaava tahti on hyytynyt. Pietarilaisjoukkue on kuitenkin materiaalin puolesta Jokereita rutkasti edellä ja vieraissakin ottelun selvä suosikki. 

Yaroslavl - Niznekamsk: Yaroslavl ei ole viime aikoina vakuuttanut. Pitkä vierasputki vei varmasti voimia. Pitkän vierasputken jälkeen ensimmäinen ottelu kotikentällä on usein haasteellineen. Niznekamsk on heikompi kokonaisuus, mutta saanut hieman peliään auki viime aikoina. Karmeat vieraskertoimet kuuluvat peleihin. 

 

Pitkävetovihjeet torstai 20.11.2014

Illan vedot

operaattori poistettu

Omsk - Barys Astana1x2

1

1,65

15:00

operaattori poistettu

Jokerit - SKA1x2

2

2,15

18:30

operaattori poistettu

Yaroslavl - Niznekamsk1x2

2

3,70

18:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.