1. HIFK – Ässät: IFK on ollut pirteämpi maaottelutauon jälkeen ja maalivahti Ville Husso on paikkaillut petolauman ontuvaa puolustuspeliä. Ässät on ollut surkea läpikauden vieraissa, mutta ainakin alustavan pelijakauman perusteella vierasvoittoja on syytä sisällyttää riveihin.

  2. KooKoo – Jukurit: Jukurit on sarjassa hieman yllättäen tässä vaiheessa vasta kuudentena – peli ei ollut vielä alkukaudella uomissaan. Nyt pisteitä kuitenkin ropisee taas tasaiseen tahtiin ja mikkeliläiset tekevät vakaata nousua kohti kärkeä. KooKoo on myös sarjan huippujoukkue ja lähtee kotonaan otteluun suosikina. Joukkueiden kahdessa edellisessä kohtaamisessa tällä kaudella ollaan menty jatkoille, eikä se yllättäisi tänäänkään. Tasainen ottelu on lähtökohtaisesti varsin vähämaalinen ja myös pelijakauma suosii pienten numeroiden pelaamista.

  3. Sport – HCK: Sport on materiaalin puolesta julmasti edellä ja lähtee kotonaan otteluun selvänä suosikkina. HCK elää Liiga-avuistaan ja kokoonpanot on syytä tarkistaa ennen vetojen lyömistä sisään. Lähtökohtaisesti ottelu on kuitenkin Sportin heiniä.

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HIFK - Ässät

Koti

1,2,4

Vieras

1,3,4

2

KooKoo - Jukurit

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

3

Sport - HCK

Koti

4,5

Vieras

1,2

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€