Ei ole ollut helpoimmasta päästä viime aikoina Veikkauksen jalkapallomonivedot – tällä kertaa haasteellinen FA Cup astuu kehiin!

  1. Plymouth – Lincoln C: FA Cupin uusintaottelu – ensimmäine koitos päättyi 0-0. Molemmat joukkueet ovat kärsineet maalinteko-ongelmista, eikä vähämaalinen lopputulos olisi tänäänkään yllätys. Plymouth on materiaalin puolesta parempi ja lähtee otteluun selvähkönä suosikkina.

  2. Gateshead – Oxford U: FA Cupin uusintaottelu – ensimmäinen koitos päättyi 2-2 -tasatulokseen. Vieraat ovat materiaalin puolesta parempi, mutta kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina intoutuneet niin maalien tekemiseen kuin päästämiseenkin, eikä maalit tulisi tänään yllätyksenä. Ainakin alustava pelijakauma on turhan vierasmyönteinen ja kotivoitot kiinnostaa!

  3. Uruguay – Jordania: MM-karsinnan toisen osaottelu – ensimmäinen meni Uruguaylle peräti 0-5. Kotijoukkue on materiaalin puolesta ylivertainen ja lähtee otteluun megalomaanisena suosikkina, vaikka sille riittää ottelusta kolmenkin maalin tappiot. Pelkkä Jordanian maalikin olisi kuitenkin yllätys ja noin 40% pelattu vierasnolla kelpaa rivien ankkuriksi.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Plymouth - Lincoln

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Gateshead – Oxford U

Koti

2,3,4

Vieras

1,2,3

3

Uruguay - Jordania

Koti

2,3,4,5

Vieras

0

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€