1. Jokerit - SKA: Jokereilla on edellisestä viidestä ottelusta kolme voittoa. Mukana on todella kova päänahka, kun Moskovan Dinamo kaatui vieraissa. SKA ei ole viime aikoina pystynyt parhaimpaansa. Alkukauden murskaava tahti on hyytynyt. Pietarilaisjoukkue on kuitenkin materiaalin puolesta Jokereita rutkasti edellä ja vieraissakin ottelun selvä suosikki. 
  2. Sport - Blues: Blues on hävinnyt molemmat kohtaamisensa Sportille tällä kaudella, joten motivaation tähän otteluun luulisi olevan kohdillaan. Kahden otteluun voittoputkeen venynyt espoolaisryhmän on materiaalin puolesta selvästi edellä vieraissakin ottelun suosikki. Kahden taistelevan ryhmän kohtaamisessa tuskin äidytään maalimäärälliseen ilotulitukseen. Sportilla on kuitenkin aina repeämisvaara omassa suorittamisessaan. 
  3. HPK - JYP: JYPiä riivaa edelleen mystinen vieraskirous. Materiaalin puolesta hurrikaaniryhmä on kuitenkin huomattavasti HPK:a vahvempi ryhmä ja ottelun suosikki vieraissakin. Suurin huomio kiinnittyy maalimäärään. Kyseessä on kaksi Liigan runsasmaalisimpia ryhmiä. Peliprosenttien puolesta runsasmaalisemmista vierasvoitoista löytyy kelpo ideoita peleihin!

Moniveto 8: JääkiekkoUrheiluveikkaus.comin vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit - SKA

Koti

1,2

Vieras

4,5

2

Sport - Blues

Koti

0,1

Vieras

2,4,5

3

HPK - JYP

Koti

2,3

Vieras

3,4,5

Moniveto 8: panos 0,20e - hinta 28,80€