1. Ajax – RB Salzburg: Ajax tippui mestarienliigasta ja pelit jatkuvat Eurooppa-liigan puolella. Se lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina, mutta itävaltalaiset eivät varmasti päästä hollantilaisia helpolla. Ajax on pelannut hienosti viime ajat, kuten myös Salzburg. Salzburg onnistui myös kaatamaan talvitauolla ystävyysottelussa tämän hetken kuumimman jalkapalloseuran Bayern Munchenin 3-0. Vaikka kyseessä oli vain ystävyysottelu, nostaa tämäkin varmasti itävaltalaisten itseluottamusta. Ajax on ennakkosuosikki kotonaan, mutta vierasmenestykset kiinnostavat.
  2. Swansea - Napoli: Ympäripyöreä ottelu, joka voi päättyä 0-0, 2-2 tai 3-1. Napolilla on pienoinen etu materiaalissa, mutta joutsenten kotietu tasoittaa lähtökohtia. Vielä kun muistetaan, että Englanti ei ole koskaan ollut Napolin lempipaikka pelata, on Swansea otteluun pienoinen ennakkosuosikki.
  3. Fc Porto – E. Frankfurt: Porto lähtee selvänä ennakkosuosikkina illan kamppailuun materiaalinsa ja kotietunsa turvin. Vielä kun lisätään Frankfurtin heikot vierasesitykset voi tästä tulla rumaa jälkeä. Haetaan rohkeasti suuria kotivoittoja ja jätetään vieraat tylysti nollille.

 

Moniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ajax – RB Salzburg

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

2

Swansea - Napoli

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

3

Fc Porto – E. Frankfurt

Koti

2,3,4

Vieras

0

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 32,40€