1. Napoli - Porto: Ensimmäinen osaottelu päättyi Porton voittoon 1-0. Napoli lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotiyleisö takanaan. Napoli on kärsinyt tappion viimeksi kotonaan marraskuun loppu puolella, joten kotiedun merkitys tässä ottelussa korostuu. Materiaaliltaan joukkueet ovat samalla viivalla. Porto tuskin lähtee puolustamaan 1-0 voittoaan, vaan janoaa vierasmaalia, mikä nostaisi vieraiden osakkeita. Parhaat ideat ovat suurimaalisissa tuloksissa.
  2. Betis - Sevilla: Espanjalaisten välienselvittelyssä Betis on niskanpäällä. Joukkue haki arvokkaan 0-2 vierasvoiton edellisessä ottelussa ja se nostaa joukkueen osakkeita jatkoa ajatellen. Betis pystyy lähtemään otteluun rauhallisin mielin puolustuksen kautta, kun taas Sevilla tulee painamaan päälle kuin myskihärkä.
  3. RB Salzburg – FC Basel : Salzburg on ollut yksi tämän kauden mustahevonen. Edellisessä otteluparissa se lähetti hollantilaisen jätin Ajaxin laulukuoroon. Edellisessä osaottelussa Sveitsissä se pelasi 0-0 tasapelin ja lähtee tähän otteluun jopa pienoisena ennakkosuosikkina kotietunsa turvin. Pitää kuitenkin muistaa että Baselille yksi maali on kaksi maalia vierasmaalisäännön takia.

 

Moniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Napoli – Porto

Koti

2,3,4

Vieras

1,2

2

Betis – Sevilla

Koti

0,1

Vieras

0,1

3

RB Salzburg – FC Basel

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 28,80€