1. Norwich – Liverpool: Liverpool venytti voittoputkensa kahdeksan ottelun mittaiseksi kaatamalla sykähdyttävän ottelun jälkeen Cityn kotonaan 3-2. 'Pool-fanien juhlat saivat jatkoa eilen, kun Chelsea hävisi kotonaan Sunderlandille. Liverpoolilla on mahdollisuus venyttää sarjajohtonsa viiteen pisteeseen. Vieraissakin huomattavasti laadukkaampi ryhmä on supersuosikki, eikä runsasmaalinenkaan voitto olisi yllätys.

  2. Hull – Arsenal: Arsenalin ja Evertonin välinen taistelu neljännestä sijasta jatkuu hurjana, kun Tykkimiehet kaatoivat Hammersin viikko-ottelussa 3-1 ja Everton hävisi Palacelle. Hull on saanut levätä pidempään. Joukkueet kohtaavat myös FA-cupin finaalissa, joten ottelussa on erityislatausta. Arsenal on laadukkaampi kokonaisuus, mutta Hull on vahva ryhmä kotikentällään. Arsenal on selvähkö suosikki kamppailuun, mutta kotiyllätykset kihelmöivät.

  3. Everton – ManU: United putosi, kuten odottaa sopi, Bayernia vastaan Mestarien liigan puolivälierissä. Valioliigassa se taistelee Spursin kanssa kuudennesta sijasta. Everton kaatui viikko-ottelussa Palacea vastaa. Ei anneta yhden heikomman tuloksen kuitenkaan kääntää kelkkaa. Everton on ollut tulikuumassa iskussa. Unitedilla on omat ongelmansa ja Everton lähtee vahvan kotiedun myötä otteluun suosikkina.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Norwich - Liverpool

Koti

1,2

Vieras

3,4,5

2

Hull - Arsenal

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

3

Everton - ManU

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€