1. Sevilla – Granada: Molemmat tulevat otteluun euforisissa tunnelmissa. Sevilla tyrmäsi Porton Eurooppa-liigassa ja Betisin vieraissa edelliskierroksella. Granada sen sijaan kaatoi kotikentällään itse Barcelonan 1-0! Vieraiden säilymishaaveet saivat voitosta jälleen uutta eloa. Isännät ovat laadukkaampi kokonaisuus ja kotikentällään jättisuosikkeja, mutta Granada pystyy pitämään pelin pitkään vähämaalisena.

  2. Marseille – Lille: Marseille on kahdella peräkkäisellä voitollaan noussut taas taistelemaan europaikoista. Lillellä on vielä ohuet saumat suoraan Mestarien liiga -paikkaan. Lille tulee vierasotteluun luultavasti puolustavalla kannalla, joka saattaa tehdä ottelusta varsin vähämaalisen. Marseille on kotiedun puolesta vain niukka suosikki.

  3. Barcelona – Athletic: Barcelona on kriisissä. Seitsemän päivän sisään joukkue putosi Mestarien liigasta, menetti käytännössä mestaruustaiston häviämällä Granadalle ja otti verivihollinen Madridilta turpaan cupin finaalissa. Athletic sen sijaan saapuu kovassa iskussa Camp Noulle. Edellisessä kohtaamisessa Bilbao oli 1-0 parempi, joten vierasjoukkue on varmasti tulvillaan itseluottamusta. Isännät ovat materiaalin puolesta jättisuosikkeja, mutta Blaugranaan ei tällä hetkellä ole minkäänlaista luottoa.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sevilla - Granada

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

2

Marseille - Lille

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

3

Barcelona -Athletic

Koti

1,2

Vieras

1,2

Moniveto 2: panos 0,20e – hinta 43,20€