Vimpelissä tullaan tänään pelaamaan kuuma peli. Tunnekontrolli on avainroolissa, kun jo runkosarjassa vahvaa henkistä sodankäyntiä osoittanut Pattijoen Urheilijat pyrkii horjuttamaan Vedon mahtia. Molemmat joukkueet etenivät välieriin selvin voitoin 3-0 ja ovat tienneet vastustajansa jo hyvissä ajoin. Näin valmistautumista ei ole häirinnyt mikään. Raahen mahdollisuudet lepäävät ensimmäisessä ottelussa, jossa on suurin yllätysmomentti. Raahe tulee tähän peliin varmasti tulisesti provosoivana, valmiina, ennakkoluulottomasti hyökäten. Vedon tulee olla heti valmis, sillä vastus on nyt aivan toista luokkaa mitä Jymy-Jussit esitti.

Raahesta tekee vahvan lukkari Topi Kosonen. Takaisin huippukunnossa päässyt Kosonen osaa sotkea vastustajan pelin syötöillään ja on maan parhaita pienten hakijoita. Kosonen kompensoi loistavasti muuten niin nuorta Raahen etukenttää. Veto ei saa enää ilmaiseksi tilanteita päälle, vaikka pomppulyönnillä tilanteita varmasti paljon tehdäänkin. 

Sisäpelissä Raahe luottaa yhteen pitkään kärkeen. Vuodet yhdessä pelannut kokenut kärki Timo Kallio-Topi Kosonen-Jussi Kemilä rakentaa tilanteet ja tämän jälkeen saapuu vuoroon lyöntimiehet Pertti Mäkelä-Marko Pelkonen. Hyvää taustatukea antavat jokerit Lauri Kaartokallio (etenijä) sekä Matti Korhonen (lyöjä) ja numerolla pelaava, varmasti vuoden tulokkaan tittelin nappaava, Antti Korhonen.

Veto ei missään nimessä pääse enää helpolla. Henkinen sodankäynti kuuluu Raahen vahvuuksiin ja avainmiehet kuuluvat sarjan eliittiin. Kuitenkin Sami Haapakoski-Henri Puputti kaksikko vie Vedon vaikka kahdestaan finaaleihin. 

Arvio: Veto jatkoon kuuman sarjan jälkeen 3-1

Tämän illan ottelun kerrointarjonta on aika kohdallaan. Parhaat tarjoukset ja hurjimmat ideat löytyvät Raahen yllätyksistä tasapeli 3,55 / suoravoitto 13,10 / moneyline 5,30 Veikkaukselta. Ainakaan toisen jakson venyminen Raaheen ei olisi aivan jättiyllätys, joten napataan lapulle tasapelistä tarjottu 3,55.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

VIMPELI

 X

RAAHE

1X2 

1,40 operaattori poistettu

3,55 Veikkaus

13,10 Veikkaus

Moneyline

1,15 operaattori poistettu

 

5,30 Veikkaus

Over/Under 10,5

Over 12,5: 1,57 operaattori poistettu

Under 12,5: 2,25 operaattori poistettu

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: X 3,55 Veikkaus