Eiliseltä kierrokselta osui Jokerit – Kärpät alle 5,5 (1,55). Tänään lähdetään naaraamaan isompaan peliä savolaisten kustannuksella!

Blues – JYPJYP-robotti on avannut kauden hieman ruosteisena, mutta puoliväkisin joukkue on joka ottelusta raapinut pisteitä. Tämä nähtiin taas tiistaina, kun joukkue nousi kotiyleisön edestä 1-3 takaa-ajosta 4-3 voittoon. JYPin rutiini on rautaisella tasolla. Blues myi Mikko Koskisen KHL:ään ja johan rupesi tapahtumaan! 8-5 tappioon päättynyt vierailu Lappeenrannassa jää varmasti maalivahti Lars Voldenin verkkokalvoille ikuisiksi ajoiksi. Volden imaisi kiekon puolesta kentästä, seikkaili oman maalin takana, päästi siniseltä vedot sisään.. Tänään kannattaa katsoa kuka on Bluesin maalilla! Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho tuntee entisenä JYP-luotsina loistavasti hurrikaaniryhmän pelitavan. Tämä antaa Bluesille kotiyleisön lisäksi selvän edun. Materiaaliltaan JYP on kuitenkin selvästi kotijoukkuetta edellä ja ansaitsee suosikin viitan. Varmasti tunteikas ottelu Aholle, joka ehti voittaa mestaruuden JYPissä niin apu- kuin päävalmentajana. Ottelun kertoimet eivät herätä pelihaluja.

Kalpa – IlvesKalpa ei ole voittanut vielä peliäkään, kun taas Ilves on ollut alkukauden pirteä. Tästä viimeisin osoitus oli eilinen 2-1 voitto Lukosta. Kalpan murheenkryyni on tehottomuus: joukkue on tehnyt kaksi maalia kolmessa ottelussa. Myös tässä ottelussa on oma erityislatauksensa, kun Ilveksen pääkäskijä Tuomas Tuokkola palaa Niiralan monttuun nyt vierasjoukkueen peräsimessä. Riitaisan lähdön Kuopiosta tehnyt Tuokkola haluaa varmasti voittaa entisen seuransa. Kalpan materiaali ja kotietu tekee heistä suosikkeja, mutta viime aikojen otteet ovat olleet kaaottisia. Ilveksen on täydet mahdollisuudet voittoon, eikä maalin tekeminen Ilvestäkään vastaan tule olemaan Kalpalle helppoa. Vieraista tarjotaan oivaa kerrointa 4,20 Sportingbet ja nostetaan se peleihin!

Saipa – HPK Saipa pelasi hurlumhei-kiekkoa tiistaina kotonaan, mutta raapi ottelusta tärkeät kolme pistettä. HPK n ykkösvitja heräsi myös eloon kotikaukalossaan ja Kerho saalisti 5-1 voiton Rauman Lukosta. Ottelun ennakkoasetelmat ovat niin tasaiset kun ne voivat olla. Saipa saa minimalistisen edun kotiyleisöstä, mutta HPKn ykkösvitja on kuuma ja pystyy Saipan vastaavaa paremmin ratkaisuihin. Odotan, että Saipan hurlumhei jää hetkeksi ja Lappeenrannassa palataan taas vähämaaliseen kiekkoon. Jos Saipa saa HPKn ykkösvitjan kuriin, se voittaa tämän ottelun. Tärkeässä roolissa on myös maalivahti Jussi Markkanen, jolta vaaditaan venymistä. Ottelun kertoimet eivät herätä pelihaluja

 

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Kalpa - Ilves

2

4,20 Sportingbet