1. St. Etienne – Toulouse: St. Etienne on ollut pitkän aikaa todella vahva kotoisalla Stade Geoffroy-Guichard stadionillaan. Vahvan kotiedun lisäksi isännät ovat paremmassa iskussa. Toulouse ei ole voittanut vielä peliäkään tällä kaudella. Ranskan liigassa harvoin juhlitaan maaleilla, mutta tänään kotijoukkue saattaa tehdä pari ”ylimääräistäkin”.

2. Mönchengladbach – Braunshweig: Mönchengladbach on aloittanut kauden ailahdellen kolmella tappiolla ja kahdella voitolla. Nousijajoukkue Braunshweig on sarjan huonoimpia nippuja, eikä ole kerännyt vasta kuin pisteen viidestä ottelusta. Kotietu lisää isäntien suosikkien asemaa, silti ottelu ei ole niin itsestään selvä mitä peliprosentit antaa ymmärtää. Uskallamme rohkeasti pelata myös vieraita!

3. Osasuna – Elche: Elche nousi täksi kaudeksi La Ligaan ja kuuluu sarjan huonoimpiin ryhmiin. Joukkue on kerännyt kuitenkin kolme tasapeliä neljästä ensimmäisestä ottelusta. Osasuna on aloittanut kauden kaameasti häviten kaikki neljä peliä. Nyt kuitenkin kotietu ja materiaalietu tekevät Osasunasta suosikin ja avausvoiton on aika tulla! Kotijoukkueen nolla pistettä sarjataulukossa on vaikuttanut pelaajien mieleen ja kotivoitot ovat loistava lähtökohta.

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

St. Etienne - Toulouse

Koti

2,3

Vieras

0,1

2

Mönchengladbach - Braunshweig

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

3

Osasuna - Elche

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 43,20€