St. Etienne – Toulouse: St. Etienne on ollut pitkän aikaa todella vahva kotoisalla Stade Geoffroy-Guichard stadionillaan. Vahvan kotiedun lisäksi St. Etienne on pelannut viime ajat loistavasti kaataen Bordeauxin ja Valenciennesin. Toulouse ei ole voittanut kaudella vielä yhtään peliä, eikä meidän uskon mukaan voita tänäänkään.

K-Vantaa – Jukurit: Kiekko-Vantaan peli ei vakuuta millään lailla. Lohipaidat ovat olleet enemmän tai vähemmän hukassa koko kauden. Jukurit sen sijaan pelaa sarjan parhaimpiin kuuluvalla materiaalilla ja jyrää vieraissakin selvänä suosikkina.

FC Inter – VPS: VPS on sarjassa kolmantena ja taistelee tiukasti mitalista sekä europaikasta. Inter on toiseksi viimeisenä liian kaukana noustakseen mitalitaistoon, mutta liian lähellä, ettei JJK ehdi enää takaa pudottamaan Interiä. VPS:n motivaatioetu on selvä, joukkue on materiaaliltaan parempi ja kerroin on loistava!

Kalpa – Ilves: Ilves on avannut kauden Kalpaa pirteämmin, kun taas Kalpa on voitoitta. Kuopiolaisten suurin ongelma on tehottomuus, enkä usko heidän juhlivan maaleilla Ilvestäkään vastaan. Jos Ilves esiintyy jälleen pirteästi, ovat kalakukot vaikeuksissa.

Pitkävetovihjeet perjantai 20.9.2013

Päivän Pankit

   William Hill

St. Etienne - Toulouse

1

1,85

21:30

       operaattori poistettu

K-Vantaa - Jukurit

2

2,04

18:30

Päivän Pommit

bet-at-home

FC Inter - VPS

2

3,40

18:30

   Sportingbet

Kalpa – Ilves

2

4,20

18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.