Vaikea neljän kohteen jääkiekkomoniveto on jälleen täällä – eikä tehtävä ole helpottunut yhtään, kun luvassa on neljä tasaista kohdetta.

1. Ilves – Lukko: Ilves on pelannut ennakkoluulottomasti, mutta materiaalin kapeus tulee auttamatta vastaan jossain vaiheessa. Lukko on parempi joukkue ja vieraissakin suosikki. Kumpikaan ei ole alkukaudesta mässäillyt maaleilla, enkä usko näin tänäänkään käyvän.

2. Jokerit – Kärpät: Joukkueet ovat avanneet kauden samoissa merkeissä: kuuma maalivahti, loistava puolustus ja tehoton hyökkäys. Huippuottelussa maaliodotusarvo on todella pieni ja ottelu ratkeaa niin kuuluisiin pieniin asioihin. Kärpät koki kovat menetykset hyökkäyspäästä, kun J-M Aaltonen ja Ben Maxvell tippuivat lasaretin puolelle. Kotietu tekee Jokereista niukan suosikin.

3. TPS – Pelicans: Odotusarvoltaan tässä ottelussa tullaan näkemään maaleja! Pelicans on kerännyt pelkkiä voittoja alkukaudesta ja TPS sai myös hanansa auki rökittämällä Ässiä 6-3. TPS:n ulkomaalaisvahvistukset saivat jatkoa kun Jeff Halpern saapuu joukkueeseen tänään. Joskus peliikanin lento on katkettava ja me uskomme sen päivän koittavan tänään.

4. HIFK – Ässät: Myös tässä ottelussa on odotettavissa paljon maaleja. Brad Thiessen IFK:n maalilla on ollut ongelmissa, eikä Raimo Summasen suojatit ole saanut puolustustaan kuntoon. Myös porilaisilla on ongelmia puolustuksen kanssa, josta osoituksena 6-3 tappio TPS:lle. Ympäripyöreä ottelu, vaikka IFK kotiedun puolesta niukka suosikki onkin.

Lue myös Elmoorin kattavammat otteluennakot tästä -->

Supermoniveto 6: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ilves - Lukko

Koti

1,2

Vieras

2,3,4

2

Jokerit - Kärpät

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

3

TPS - Pelicans

Koti

4,5,6

Vieras

2,3

4

HIFK - Ässät

Koti

1,3,5

Vieras

2,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e