Varmat: RangersIslanders pelasi eilen, joten se kärsii enemmän rasituksesta. Rangersin avainmiehet ovat päässeet viime aikoina huippuiskuun ja isännät ovat materiaaliltaan parempi. Vaikka kotietua ei voi paikallisotteluun liiemmin antaa, on Rangers selvähkö suosikki. Peliprosenttien puolesta fiksuja varmoja harvoin löytää NHL-vakioihin, joten otetaan ylipelattunakin osuva kotivoitto ankkuriksi.

Ideavarma: Ottawa, ColumbusWashington on viiden ottelun tappioputkessa. Todella ailahteleva joukkue on vihdoin löytänyt tasaisuuden – nyt se pelaa illasta toiseen huonosti. Ottawa on materiaaliltaan parempi ja, vaikka kotietu tasoittaa lähtökohtia, on vierasvoitto (alustavasti ainakin) muutaman yksikön alipelattu.

Los Angeles pelasi eilen raastavan kamppailun Bruinsin vieraana häviten 3-2. Columbus on pelannut viime ajat todella vahvasti. Lepo- ja kotietu puolellaan se lähtee jopa niukkana suosikkina kamppailuun. 26% kannatus on täysi vitsi ja Columbus on yksi parhaista merkeistä miesmuistiin.

Yllättäjät: CarolinaHurricanes on järisyttävästi alipelattu. Vaikka Philly on materiaaliltaan parempi ja kotonaan suosikki, se myös pelaa jo kolmantena päivänä putkeen. Eilen Philadelphia menetti 1-3 johdon Islandersille ja hävisi jatkoajalla 4-3. Lepoetu mukanaan Hurricanesilla on hyvä paikka yllättää.

Urheiluveikkauksen vihjeriviKiekkovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Buffalo - Florida

1

 

2

2.

Philadelphia - Carolina

 

X

2

3.

New Jersey – St. Louis

1

X

2

4.

Rangers - Islanders

1

 

 

5.

Washington - Ottawa

 

 

2

6.

Columbus – Los Angeles

1

 

 

7.

Dallas - Minnesota

1

 

2

8.

Colorado - Toronto

1

 

 

9.

Edmonton - Vancouver

1

 

 

10.

Anaheim - Winnipeg

1

X

2

Rivin hinta 0,30€ - järjestelmärivi 21,60€Minivakion kanssa yhteensä 25,20€