1. Roma – Juventus: Kuuma Coppa Italia kohtaaminen jo aikaisessa vaiheessa. Kumpikaan joukkue ei ole mukana Mestarien liigassa, joten menestys cupissa kiinnostaa varmasti. Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa sitten, jolloin Juve teurasti Roman 3-0. Roomassa tilanne on kuitenkin eri, sillä isännät nauttivat vahvaa kotietua. Lähtökohdat ovat varsin ympäripyöreät.

  2. West Ham – Manchester C: Cupin toinen osaottelu – ensimmäinen päätyi Cityn 6-0 teurastukseen. Lähtökohdat tähän iltaan ovat näin ollen surulliset. City on materiaaliltaan niin laaja, että sen kakkosmiehistökin on West Hamissa suosikki. 6-0 lähtötilanne tekee ottelun panoksesta kuitenkin niin mitättömän Citylle, että kotiyleisön edessä pelaava Hammers tulee varmasti otteluun motivoituneempana. Jos joskus on yllätyksen paikka, niin nyt.

  3. Espanyol – Real Madrid: Copa del Reyn ensimmäinen osaottelu. Madrid on viimeksi hävinnyt kaikki sarjat huomioiden 26. lokakuuta El Classicossa. Realin materiaali on niin laaja, että kierrättäessäänkin kokoonpanoa se on jättisuosikki.

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Roma – Juventus

Koti

1,2

Vieras

1,2

2

West Ham – Man C

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4

3

Espanyol - Real

Koti

0,1

Vieras

3,4,5

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 43,20€