1. KooKoo – TuTo: Molemmat kuuluvat sarjan kärkijoukkueisiin, mutta viime ajat on ollut vaikeita. TuTo sai neljän ottelun tappioputken poikki perjantaina Savonlinnassa ja voitti myös lauantaina Jukurit. Kaksi vierasvoittoa toivat varmasti itseluottamusta. KooKoolla on viidestä edellisottelusta vain kaksi voittoa. Perustasoltaan joukkueilla ei ole suurta eroa ja kotietu tekee KooKoosta vain marginaalisen suosikin.

  2. JYP-Akatemia – Sport: Kun JYPin loukkaantumistilanne SM-liigassa on helpottanut, on myös JYP-Akatemia piristänyt selvästi peliään liiga-apujen myötä. Joukkue on viiteen edelliseen peliin ottanut kolme voittoa, kaataen muun muassa Jukurit sekä TuTon. Sport on kuitenkin vielä asteen kovempi vastus ja vieraissakin vaasalaiset ovat suosikkeja.

  3. Blues – Lukko: Lukko hävisi tasauskierroksella molemmat kohtaamiset JYPille yhteismaalein 9-3. Joukkueen viisikkopelaaminen oli huolestuttavan sekaisin. Perustasoltaan joukkue on Bluesia parempi, mutta viime aikojen otteet eivät herätä luottamusta. Bluesin kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Luultavasti luvassa on jälleen äärimmäisen vähämaalinen kamppailu.

Moniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

KooKoo - TuTo

Koti

1,2,4

Vieras

1,3,4

2

JYP-Akat. - Sport

Koti

1,3

Vieras

4,5

3

Blues - Lukko

Koti

0,1,3

Vieras

1,2,4

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 64,80€