1. AIK – IFK Norrköping 1AIK taistelee vielä Eurooppaan oikeuttavista paikoista. Norrköping sen sijaan on turvallisesti keskikastissa, eikä panoksia loppukauteen ole. Koti- ja motivaatioetu lisää AIK:n materiaalista paremmuutta ja kun alustavat peliprosentit ovat maltilliset, on AIK upea varma!

 2. Kalmar FF – Djurgården 1xKalmarilla on vielä periaatteessa mahdollisuudet euro-paikkoihin. Vieraat ovat liian kaukana euro-paikkoihin, mutta turvassa putoamiselta. Motivaatio- ja kotietu tekee isännistä suosikin, mutta vain niukan sellaisen: materiaaleissa ei ole suurta eroa ja myös Djurgården on ollut viime ajat hurjassa iskussa.

 3. Halmstad – Mjällby 1xKotijoukkueen on pakko voittaa ottelu pysyäkseen taistelussa ensi kauden sarjapaikasta. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime ajat huonosti ja kotietu tekee isännistä vain niukan suosikin. Vieraiiden tilanne sarjassa on parempi ja heille kelpaisi ottelusta varmasti tasapelikin.

 4. Crystal P – Fulham 1xFulham on materiaaliltaan parempi, mutta sen vieraspelaaminen on aina ollut katastrofaalista. Fulham ei vaan millään saa luottoamme vieraissa.

 5. Celta – Levante 1x2Molemmat ovat aloittaneet kautensa heikosti, eikä materiaaleissa ole suurta eroa. Kotietu tekee Celtasta suosikin, mutta sen edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Ympäripyöreä kohde saa merkkimeren.

 6. Athletic – Villareal 1x2Ylemmän keskikastin kamppailu. Athletic on äärimmäisen vahva kotijoukkue, mutta myös Villareal on ollut lennossa. Athetic lähtee niukkana suosikkina kamppailuun, mutta kuuma taisto saa kaikki mahdolliset merkit.

 7. Landskorna – GAIS 1Kotijoukkue tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen sarjapaikkansa, GAISin tilanne on turvattu. Landskorna on esiintynyt viime ajat vaisusti, mutta koti- ja motivaatioetu tekee siitä niukan suosikin. Alustavasti kotivoitto on täysin unohdettu (23%) ja se on loistava ideavarma!

 8. Örgryte – Örebro SK 2Vierailija taistelee suorasta noususta, kun taas Örgryte kamppailee putoamista vastaan. Molempien motivaatio on siis tapissaan. Örebron materiaalietu nostaa kuitenkin vieraissakin joukkueen selväksi suosikiksi. Vieraita on alustavasti pelattu vain 39% ja se kelpaa loistavasti varmaksi!

 9. Sönderjyske – OB 1Kotijoukkueen kausi on ollut todella synkkä. Materiaaleissa ei kuitenkaan ole suurta eroa ja kotietu puoltaa isäntiä. Ympäripyöreät asetelmat, mutta kotivoitto on täysin unohdettu prosenteissa (22%) ja nappaamme siitä ideavarman!

 10. FC Köln – 1860 München 1Köln ei ole hävinnyt vielä otteluakaan kauden aikana ja kotonaan se on äärimmäisen vahva. München on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava ja kotivoitto on todella lähellä.

 11. Siena – Palermo 1xSiena on ollut kotonaan todella vahva. Vaikka materiaaleissa ei ole suurta, lähtee isännät otteluun suosikkina. Peliprosentit ovat jopa liian vierasmyönteiset ja kotimenestyksistä lähdetään.

 12. Brest – Metz x2Brest on ailahdellut läpi kauden ja Metz on parempi materiaaliltaan. Kotietu tekee lähtökohdista kuitenkin ympäripyöreät. Kotivoitto on liian pelattu (49%) eikä se millään mahdu riveihin.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 3

#

Kohde

1

X

2

1.

AIK – IFK Nörrkoping

1

 

 

2.

Kalmar - Djurgården

1

X

 

3.

Halmstad - Mjällby

1

X

 

4.

Crystal P - Fulham

1

X

 

5.

Celta - Levante

1

X

2

6.

Athletic - Villareal

1

X

2

7.

Landskorna - GAIS

1

 

 

8.

Örgryte – Örebro SK

 

 

2

9.

Sönderjyske - OB

1

 

 

10.

FC Köln – 1860 München

1

 

 

11.

Siena - Palermo

1

X

 

12

Brest - Metz

 

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€Minivakion kanssa yhteensä 36,00€