1. KalPa – HIFK: KalPa on ollut alkukauden positiivisimpia yllätyksiä. Lisähankinnat Kasperi Kapasta myöten vahvistavat vielä joukkuetta, eikä kalakukon putoaminen sarjan kärkipäästä ole enää itsestäänselvyys. IFK:n ote sen sijaan on hieman herpaantumassa. Kotikentällään KalPa on ottelun niukka suosikki. Peliprosenteissa ei ole mitään erikoista, joten isketään haastavaan kohteeseen reilusti merkkejä.

  2. Kärpät – Ilves: Kärppien meno on ollut todella vaikeaa, eikä ihme, sillä joukkueen pelitahti on ollut armoton. Turhaan ei päävalmentaja Lauri Marjamäki ole kyseenalaistanut Liigan laatimaa otteluohjelmaa.Vastaavasti Ilves on saanut huomattavasti otollisemman sarjaohjelman ja alku tuntuu liikkuvaan. Tiistaina joukkue kaatoi väsyneen JYPin kotikentällään. Kärpät on luonnollisesti ottelun suosikki, mutta alipelatut vieraspommit kiinnostavat! Pelataan kohde todella rohkeasti vierasmenestysten kautta.

  3. Lukko – Pelicans: Yksi kierroksen selvimpiä kohteita. Lukko on ollut todella hyvä, eikä mikään viittaa siihen, että meno tyssäisi. Raumalaiset ovat kotikentällään selkeitä suosikkeja, mutta isäntien runsasmaaliset voitot ovat törkeästi ylipelattuja. Näin ollen tästä kohteesta selviämme vähemmillä merkeillä, kun ylipelatut 5-6 maalia poistetaan riveiltä.

Moniveto 12: Jääkiekko

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

KalPa - HIFK

Koti

1,2,4

Vieras

1,3,4

2

Kärpät - Ilves

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4

3

Lukko - Pelicans

Koti

3,4

Vieras

0,1

Moniveto 12: panos 0,20e - hinta 64,80€