Jokerit – Omsk: Ottelu, jota todella moni on odottanut vesi kielellä! Raimo Summanen vs. Erkka Westerlund! Parempaa valmentajien kaksintaistelua ei suomalainen jääkiekko voi tarjota.

Westerlundin ja Jokereiden kolmen ottelun voittoputki katkesi sunnuntaina, kun Ufa kävi kylvettämässä narreja maalein 2-4. Summasen Omsk sen sijaan taisteli pisteen Pietarista mukaansa.

Summanen varmasti sanoo tämän olevan vain yksi ottelu muiden joukossa. Yhtä varmasti voidaan todeta, ettei se pidä paikkaansa. Raivo-Rami haluaa voittaa tämän ottelun hinnalla millä hyvänsä. Ja Summasen ”hinnalla millä hyvänsä” tarkoittaa sananmukaisesti sitä, että kaikki mahdolliset keinot käytetään.

Materiaalin puolesta Omsk on hieman laadukkaampi. Luvassa on tasainen, luultavasti vähämaalinen kamppailu, johon Jokerit lähtee vain niukkana suosikkina. Kertoimien puolesta Omsk on todella maistuva merkki!

Dinamo Riga – Ufa: Dinamo Riga on kolmen ottelun tappioputkessa. Ufa sen sijaan ei ole hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelusta kuin Omskille ja Sibirille.

Vierasjoukkue on huomattavasti laadukkaampi, eikä Riian kotietua tule tässä vaiheessa yliarvostaa. Jos Ufa pelaa edes lähellä omaa tasoaan, riittää pelkkä rutiini hyvin lähelle vierasvoittoa.

 

Pitkävetovihjeet tiistai 21.10.2014

Illan Varmat

operaattori poistettu

Jokerit – Omsk1x2

2

3,15

18:30

operaattori poistettu

Dinamo Riga – Ufa1x2

2

2,00

19:30

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.