1. Ruotsi - Suomi:

    Luvassa on täysin erilainen ottelu, mitä puolivälierissä nähtiin. Ruotsi käveli helposti neljän parhaan joukkoon kaatamalla Slovenian. Suomi sen sijaan taisteli yhteistyön jääkiekolla mahtimaa Venäjän kumoon. Leijonat saivat varmasti tukun itseluottamusta tähtiryhmän kaatamisesta. Varsinkin neloskentällinen Leo Komarovin johdolla nollasi täysin vastustajansa aina kun olivat jäällä.

    Samaa tarvitaan myös tänään, sillä Ruotsi on materiaaliltaan selvästi Suomea laadukkaampi. Ruotsi on kuitenkin päässyt varsin helpolla tähän pisteeseen, joten Suomella pelihiki löytyy jo puserosta. Suomi voittaa Ruotsin maalivahtiosastolla, jossa Tuukka Raskin täytyy taas venyä äärimmilleen. Tre Kronorilla on ollut vaikeuksia maalin teon kanssa, eikä olisi minkään valtakunnan yllätys, jos perjantaina nähtäisiin äärimmäisen vähämaalinen sekä tasainen kamppailu. Vähämaalisuus sekä suuret panokset nostavat tasapelin todennäköisyyttä.

  2. Kanada - USA:

    Kanadalla on ollut aivan valtavia maalinteko-ongelmia! Kun katsoo nimilistaa, tuntuu täysin käsittämättömältä, miten vähän vaahteralehdet ovat saaneet osumia aikaiseksi. Sidney Crosby kantaa koko kansakunnan painelastia harteillaan ja se on näkynyt myös jäällä. 0+2 tehot turnauksessa ovat saman verran, mitä Suomen kakkosmaalivahti Kari Lehtonen kirjautti yhdessä ottelussa.

    USA on sen sijaan näyttänyt aivan äärilaidan esimerkkiä. Joukkue käyttää paikkansa todella tylyllä prosentilla. Myös maalivahtipuolella USA on selvästi edellä. Kanadalaiskaksikko Corey Price sekä Roberto Luongo ovat pohjimmiltaa häviäviä veräjän vartijoita, kun taas jenkkien Jonathan Quick on osoittanut NHL-pudotuspeleissä, miksi häneltä löytyy Stanley Cup -sormus kotoaan. Vaikka Kanada on materiaaliltaan parempi, kiinnostaa tässä vaiheessa USA:n voitto huomattavasti enemmän. Maalimäärällisesti ottelussa on repeämisvaara, jos naapurimaiden ottelu ylikuumenee loppua kohden. Kanada on pelijakauman perusteella aliarvostettu.

Moniveto 4: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ruotsi - Suomi

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

2

USA - Kanada

Koti

1,2,3,4

Vieras

1,2,4,5

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 28,80€