1. Tappara - Pelicans: Tapparan materiaali on huomattavasti laadukkaampi ja se on kokeempi voittamaan pudotuspelejä. Kotietu tekee kirvesrinnoista jättisuosikkeja. Pelicansin pelkkä maalintekeminen saattaa olla tiukassa ja edullisimmat ideat löytyvät vähämaalisista kotivoitoista. Lue myös Elmoorin ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!
  2. Lukko - Blues: Todella tasainen ja vähämaalinen sarja luvassa. Parempi materiaali ja kotietu tekevät Lukosta suosikin, mutta luvassa lienee äärimmäisen pienet marginaalit. Vähämaalisuus on paras idea. Lue myös Elmoorin ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!
  3. Kärpät - HPK: Kärpät on materiaalin ja kotiedun puolesta jättisuosikki. Kerho on kymmenen ottelu voittoputkessa, mutta nyt vastus on liian kova. Lue myös Elmoorin ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!
  4. SaiPa - JYP: JYP pelasi melko runsasmaalisen runkosarjan, mutta pudotuspeleissä joukkue palannee takaisin vanhaan vähämaaliseen itseensä mitä nähtiin runkosarjan lopulla Bluesia ja Kärppiä vastaan. Kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta materiaaliltaan JYP on parempi ja peliprosenttien puolesta vähämaalisuus sekä vierasmenestykset kiehtovat! Lue myös Elmoorin ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!

Supermoniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - Pelicans

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Lukko - Blues

Koti

0,1,3

Vieras

0,2

3

Kärpät - HPK

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

4

SaiPa - JYP

Koti

0,2

Vieras

1,3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e