1. Rayo Vallecano – FC Barcelona: Tasoero joukkueiden välillä on valtava. Barcelona joutui suuriin ongelmiin Sevillan kanssa, mutta tämä ottelu on katalonialaisille liian helppo pala vieraissakin. Vallecanon puolustus on rämpinyt koko kauden ja tänään luvassa saattaa olla teurastus.

2. Genoa – Livorno: Genoa haki kauden avausvoiton upeasti 0-3 Sampdorian vieraana. Tänään vastaan asettuva Livorno kuuluu Genoan kanssa tasaiseen keskikastiin, mutta kotietu tekee Genoasta suosikin. Livorno kulkee jo kahden ottelun voittoputkessa, joten itseluottamus ja pelivire ovat myös vierailla kohdallaan. Silti kotivoitot kiinnostavat tällä hetkellä enemmän; Genoa sai hunajapurkin auki ja on valmis nauttimaan!

3. Valladolid – At. Madrid: Atletico on aloittanut kauden komeasti: neljästä ottelusta ja neljä voittoa maalierolla 14-4 ja päälle Mestarien liiga voitto Pietarin Zenitista 3-1. Joukkue on hirmuiskussa ja, vaikka keskiviikkoinen Mestarien liiga peli on rasitteena, lähtee madridilaiset selvinä suosikkeina vieraissakin illan otteluun.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Rayo Vallecano - Barcelona

Koti

0,1

Vieras

3,4,5

2

Genoa - Livorno

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

3

Valladolid – At. Madrid

Koti

0,1

Vieras

2,3

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€