1. Norwich – Aston Villa: Norwich on pisteen edellä Aston Villa sarjataulukossa kerättyään neljä pistettä. Tässä vaiheessa sarjataulukko kuitenkin hämää, sillä Villalla on ollut todella vaikea alkukausi: Arsenal, Chelsea, Liverpool ja Newcastle. Aston Villa on vieraissa toki lievä altavastaaja, mutta omaa kaikki mahdollisuudet voittoon. Villa kuuluu sarjan runsasmaalisimpien joukkueiden joukkoon, enkä usko että tänäänkään jäädään maaleitta.

2. Liverpool – Southampton: 'Pool koki ensimmäiset pistemenetykset pelaamalla tasan Swansean vieraana. So'ton ei ole vielä saanut konettaan aivan käyntiin. West Hamia vastaa joukkue hakkasi koko pelin ajan päätänsä Hammersin puolustukseen (ja muuan Jussi Jääskeläiseen). Southampton on kuitenkin paljon vaarallisempi joukkue, mitä esitykset tähän ovat antaneet ymmärtää. Luvassa on tiukka taisto, mutta totta kai kotietu tekee Poolista suosikin.

3. Chelsea – Fulham: Chelsea on avannut kauden surkeasti! Neljästä ottelusta seitsemän pistettä on aivan liian vähän tällä materiaalilla. Kirsikaksi kakun päälle joukkue koki kotitappion FC Baselia vastaan Mestarien liigassa. Tänään Chelsea on kuitenkin todella lähellä voittoa, sillä myöskään Fulham ei ole millään lailla vakuuttanut. Materiaali- ja kotietu tekee Chelseasta jättisuosikin.

Lue myös Valioliigan kattavammat otteluennakot ja uutiset tästä!

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Norwich – Aston Villa

Koti

0,1,2

Vieras

1,2,3

2

Liverpool - Southampton

Koti

0,1,3

Vieras

0,2

3

Chelsea - Fulham

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€