SM- Liigassa jatketaan under- linjalla - Ruotsissa maalijuhlat?

HV71 - Linköping: Ruotsin Elitserienin playoffeja. Tässä on käynnissä aivan käsittämätön pudotuspelisarja. Kumpaakaan ei ole aiemmissa neljässä kohtaamisessa kiinnostanut puolustuspelaaminen pätkän vertaa. Maalintekopaikkoja tulee liukuhihnalta, parhaalta sektorilta. Lisäksi maalineduspelaaminen on ollut molemmilla olematonta. Irtokiekot on rouhittu karmealla prosentilla sisään. Uskomme, että meno ei muutu tänäänkään, sama sirkus jatkunee. Kaikki neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet o5,5. 

JYP - HPK: SM- Liigassa jäätäneen underiin useassakin ottelussa, mutta ennakolta tämä on kierroksen vähämaalisin koitos. Jypin vieraspelaaminen on supertarkkaa ja kun otetaan ottelun tärkeys huomioon niin maalijuhlat voidaan unohtaa. Päättynee tasaisissa merkeissä 1-1 tai 2-2. Pelataan rohkeasti alle 4,5 maalia.

NHL vihjeet lisätty klo 21 

NY Rangers - Florida: Luokittelemme vierailijan NHL: n huonoimpien joukkueiden joukkoon ja se on tynkäkaudella jo menettänyt mahdollisuudet pudotuspeleihin. NY Rangers taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja tarvitsee kipeästi pisteet tästä ottelusta. Motivaatio ja materiaaliedun turvin asetamme panokset huoletta kotivoitolle.

Pitkävetovihjeet torstai 21.3.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
HV71 - Linköping (alle/yli 5,5) yli 2.05 20:00
HPK - JYP (alle/yli 4,5) alle 1.85 18:30
NY Rangers - Florida Panthers 1  1.70 01:00 
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
NY Rangers (-1,5) - Florida Panthers 1 2.33 01:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.