Torstain monivedossa on kaksi ympäripyöreää kohdetta ja yksi selkeä kotisuosikki. Torpedon menestyksiä ei kaivata lapuilla.

  1. Blues - HIFK: Joukkueet kohtaavat jo kuudetta kertaa tällä kaudella. Tähän asti Blues on ollut etevämpi ja johtaa pääkaupunkiseudun paikalliskamppailua voitoin 3-2. Blues tulee hieman pidemmältä huililta, kun tiistain Kärpät-ottelu peruttiin CHL:n vuoksi. IFK pelasi tiistaina Ilvestä vastaan häviten varsinaisen peliajan jälkeen 3-2. IFK:lla on vaikeampi jakso menossa, sillä edelliset viisi ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton. Myös Bluesilla on 6-1 rökäletappio Tapparaa vastaan takana. Kotikentällä on kuitenkin kulkenut! Sinipaidat ovat jääneet edellisessä kymmenessä kotiottelussa vain kerran ilman pisteitä! Vaikka paikallisotteluun ei varsinaista kotietua voi antaa, tasoittaa kotihallin tutut ympäristöt IFK:n materiaalista etua ja luvassa on äärimmäisen tasainen kamppailu. 

  2. Jokerit - Torpedo NN: Jokerit tulee otteluun täydessä lennossa tunteikkaan TsSKA-voiton jälkeen. Torpedo on ajautunut sille harvinaiseen kuuden ottelun tappioputkeen. Jokerit Torpedo kohtaa toistamiseen lyhyen ajan sisään, sillä reilu viikko sitten narripakka ryösti 3-4 -voiton Nizni Novgorodista. Torpedolla on ollut huomattavia vaikeuksiaan omassa pelissään ja laadukkaampi Jokerit on, varsinkin kotikentällään, ottelun selkeä suosikki. 
  3. TsSKA M - SKA Pietari: Kahden suurseuran kohtaamisesta voi odottaa värikästä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vain noin viikko sitten, jolloin SKA oli parempi maalein 3-1. Pietarilaisilla on muutenkin kulkenut, sillä se tulee Moskovaan kuuden ottelun voittoputkessa. Superjoukkueiden kohtaamiseen ei voi antaa TsSKA:lle aivan normaalia kotietua. SKA:lla on pieni henkinen etu aiemman ottelun voiton vuoksi. Moskovan otteluun lähdetäänkin lähes ympäripyöreistä asetelmista. 

Moniveto 6: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Blues - HIFK

Koti

2,4,5

Vieras

2,3,4

2

Jokerit - Torpedo NN

Koti

3,4

Vieras

1,2

3

TsSKA - SKA 

Koti

1,2,4

Vieras

1,3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 64,80€