1. Manchester United – Sunderland: Capital One Cupin toisen osaottelu, ensimmäisen vei Sunderland 1-2. United on totaalikriisissä; joukkue on voittanut kaikki sarjat huomioiden edellisestä viidestä ottelusta yhden. Sen sijaan Sunderlandilla kulkee kovaa! Joukkueella on viidestä edellisottelusta kolme voittoa ja yksi tasapeli. United on toki materiaalin puolesta jättisuosikki kotikentällään, mutta ei punaisten paholaisten rämpimisen jatkuminen jättiyllätys olisi.

  2. Milan – Udinese: Milan on ottanut kaksi voittoa kahdesta mahdollisesta sen jälkeen, kun Clarence Seedorf tarttui kapteenin ruoriin. Udinese tiputti edellisellä kierroksella Interin cupissa, mutta kotonaan. Milanin parempi materiaali, vahva kotietu sekä uuden valmentajan kuherruskuukausi tekee siitä jättisuosikin otteluun.

  3. Levante – Barcelona: Joukkueet kohtaavat toista kertaa neljän päivän sisään. Levante järjesti valtaisan pommin pelaamalla La Ligassa tasan Barcelonan kanssa sunnuntaina. Vieraat ovat materiaalin puolesta jättisuosikkeja ja ovat varmasti verenhimoisella kostomielellä liikkeellä, mutta isännät pystyvät puolustamaan ja pitämään kotikentällään luvut siedettävinä. Parhaat ideat on Barcelonan vähämaalisissa voitoissa.

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man U - Sunderland

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Milan - Udinese

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

3

Levante - Barcelona

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€