1. Arsenal – Dortmund 1x2Arsenal on osoittanut missä iskussa se on. Dortmund kärsii loukkaantumishuolista ja lähtee Lontooseen altavastaajana. Peliprosenteissa kuitenkin vierasmenestykset ovat liian unohdetut ja kohde pelataan tukkoon.

 2. Milan – Barcelona 2Milanilla on järkyttäviä loukkaantumishuolia ja Barcelona on vieraissakin selvähkö suosikki. Vierasvoitto on jopa alipelattu ja kelpaa varmaksi.

 3. Schalke – Chelsea 1x2Chelsea on paremman materiaalin puolesta suosikki, mutta vain niukka sellainen. Schalke on ollut kovassa iskussa viime ajat ja liian unohdettu peliprosenteissa. Vedetään varman päälle ja isketään kohde tukkoon.

 4. Celtic – Ajax 1x2Ajaxin vieraspelaaminen on ollut katastrofaalista koko kauden. Celtic lähtee kotonaan suosikkina otteluun, mutta koska parempiakin varmaehdokkaita löytyy, pelataan tämäkin kohde tukkoon.

 5. Marseille – Napoli x2Napoli on materiaalin puolesta selvästi edellä. Kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta oikein pelattu kohde saa vierasmenestykset riveihin.

 6. Austria Wien – At. Madrid 2Atletico on monta luokkaa materiaalin puolesta edellä. Vierasvoitto on niin toteutuva merkki, että turhat kotimenestykset jätetään lapulta pois.

 7. TSSKA M – Manchester City 2TSSKA on piirisarjaporukka Cityyn verrattuna. Vaikka Moskova ei ole mukava paikka pelata, on City selvä suosikki vieraissakin ja kaiken lisäksi alipelattu: loistava varmaidea!

 8. Leverkusen – Shahtar D 1x2Tasainen kamppailu, mutta Leverkusen on kotonaan todella kova ja lähtee suosikkina otteluun. Kotivoitto on kuitenkin saanut hieman liikaa kannatusta, joten lyödään kohde tukkoon.

 9. Manchester United – Real Sociedad 1Unitedin peli ei kulkenut odotetulla tavalla, mutta tähän kamppailuun joukkue lähtee jättisuosikkina Sociedadia vastaan.

 10. Real Madrid – Juventus 1Madrid on luokkaa vahvempi, eikä Juventuksen puolustuspeli ole vakuuttanut missään vaiheessa tällä kaudella. Kotonaan Los Blancos on selvä suosikki ja kaiken lisäksi alipelattu sellainen: mahtava kotivarma!

 11. Anderlecht – PSG 2PSG on materiaalin puolesta niin paljon edellä, että edes vieraissa ei muita merkkejä kaivata.

 12. Bayern München – Viktoria Plzen 1Bayern on niin suuri suosikki kotona, ettei joukkue oikein edes voi olla ylipelattu: vaihtomerkkejä ei kaivata.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 4

#

Kohde

1

X

2

1.

Arsenal - Dortmund

1

X

2

2.

Milan - Barcelona

 

 

2

3.

Schalke - Chelsea

1

X

2

4.

Celtic - Ajax

1

X

2

5.

Marseille - Napoli

 

X

2

6.

Austria W – At. Madrid

 

 

2

7.

TSSKA M - Man C

 

 

2

8.

Leverkusen – Shahtar D

1

X

2

9.

Man U - Sociedad

1

 

 

10.

Real Madrid - Juventus

1

 

 

11.

Anderlecht - PSG

 

 

2

12

Bayern - Plzen

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 16,20€Minivakion kanssa yhteensä 21,60€