Lada – Medvescak Zagreb: Mitä me näimmekään viime kierroksella? Ville Leino iski tehot 1+1, kun Zagreb kävi kääntämässä Traktorin (ja samalla UV:n pelikassan) suohon. Päävalmentaja Doug Shedden on saanut kroatialaisjoukkueen vahvaan iskuun. Lada on sarjan heikoimpi kokonaisuuksia ja vieraissakin Zagreb on niukka suosikki. Kertoimien puolesta vierasjoukkue kelpaa peleihin.

Atletico – Malmö: Materiaaliero joukkueiden välillä on valtava. Malmö oli suurissa vaikeuksissa vierasottelussa Juventusta vastaan, eikä muu kuin Vanhan Rouvan kompurointi estänyt murskalukemia. Supersuosikista tarjotaan yllättävän isoja tasoituskertoimia. Todella osuva Atleticon kahden maalin voitto nostetaan rivien jatkoksi.

Monaco – Benfica: Monaco on aloitti Ligue 1:n vaikeuksien kautta, mutta on nousussa. Mestarien liigassa joukkue on sen sijaan esiintynyt vahvoilla otteilla. Vaikeasta Pietarin vierasottelusta haettiin tasapeli ja Leverkusen kaatui kotikentällä. Benfican materiaali ei pärjää Monacolle ja kotikentällään ranskalaiset ovat kohtalaisen selviä suosikkeja. Kotivoitto on kierroksen maukkain helmi!

Liverpool – Real Madrid: Liverpoolin peli on kaikkea muuta kuin kunnossa. Real Madrid sen sijaan jyrää illasta toiseen. Materiaaliero on julmettu espanjalaisjätin ja Valioliigan alisuorittajan välillä.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 22.10.2014

Apukohteet

operaattori poistettu

Lada – Medvescak Zagreb1x2

2

2,50

18:30

operaattori poistettu

Atletico (-1) – Malmö1x2

1

1,54

21:45

operaattori poistettu

Liverpool – Real Madrid1x2

2

1,74

21:45

Illan helmi

operaattori poistettu

Monaco – Benfica1x2

1

2,44

21:45

 Illan kierros vaikuttaa tällä kertaa todella makoisalta. Isketään Monaco pankkiiriksi, jonka kautta sekä tuplat, triplat että suora veto. 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.