1. Celtic – Ajax: Celtic lähtee otteluun kotiedun myötä niukkana suosikkina. Jos joukkueet mielivät lohkosta jatkoon, on nyt napattava voitto. Luultavasti kotijoukkue hakee aktiivisesti voittoa, joka nostaa maaliodotusarvoa. Lue myös Elmoorin kattavampi otteluennakko tästä!

2. Milan – Barcelona: Milanin sairastupa on edelleen ylibuukattu ja Barcelona lähtee otteluun vieraissakin suosikkina. Barcan ilotulitusajat ovat kuitenkin takanapäin ja tänäänkin luultavammin tiukka taisto. Milan on kotonaan vahva ja otetaan lapulle myös täysin unohdetut kotivoitot! Lue myös Elmoorin kattavampi otteluennakko tästä!

3. Schalke – Chelsea: Schalke on oppinut puolustamaan: Mestarien liigassa joukkue ei ole päästänyt vielä maalin maalia. Chelsea tulee luultavasti otteluun puolustusvoittoisella taktiikalla, joka laskee ottelun maaliodotusarvoa. Paremman materiaalin Chelsea on vieraissakin suosikki, mutta vain niukka sellainen. Peliprosenttien puolesta kotimenestykset kiinnostavat kovasti! Lue myös Elmoorin kattavampi otteluennakko tästä!

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Celtic - Ajax

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

2

Milan - Barcelona

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

3

Schalke - Chelsea

Koti

0,2,3

Vieras

0,1

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 64,80€