1. HIFK – Kärpät: IFK on ollut pirteä tauon jälkeen ja Kärppien otteissa on näkynyt keskittymisen puutetta. Kärpät on ottelun suosikki vieraissakin, mutta ei petopaidat ole täysin vailla mahdollisuuksia.

  2. JYP – Ässät: JYP on sarjan vahvimpia kotijoukkueita ja lähtee sarjan huonoimpiin vierasjoukkueisiin kuuluvan Ässä-pakan kaatoon hyvistä asetelmista. Kotijoukkue on myös materiaaliltaan parempi ottelun selvä suosikki. JYP on päässyt viime aikoina maalien makuun, eikä Niklas Hagmanin pari osumaa yllättäisi myöskään.

  3. HPK – TPS: Molemmilla on ollut suuria maalinteko-ongelmia ja Kerhon maalivahti Juuse Saros on todella kuuma, joten vähämaalisuus ei yllättäisi. TPS osoitti pieniä piristymisen merkkejä JYPiä vastaan ja joukkueella on potentiaalia parempaan. Otteluun lähdetään melko ympäripyöreistä asetelmista. Peliprosenteissa TPS on nyt täysin unohdettu ja vieraiden voitot ovat todella maistuvia merkkejä!

  4. Lukko – Jokerit: Vaikka Lukko romahti Kärppien vieraana, sen oman alueen puolustaminen on vahvaa. Myös Jokerit puolustaa hyvin, eikä luvassa ole runsasmaalinen kamppailu. Vieraat ovat parempia materiaalin puolesta, mutta kotietu tasoittaa lähtökohdat.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HIFK - Kärpät

Koti

2,4

Vieras

1,3,4

2

JYP - Ässät

Koti

4,5

Vieras

1,3

3

HPK - TPS

Koti

0,1,3

Vieras

1,2,4

4

Lukko - Jokerit

Koti

1,3

Vieras

1,2,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e