Perjantain kiekkovakio on etukäteen varsin haastava rakentaa järkevällä tavalla. Pelijakaumassa on useita täysin vääristyneitä kohteita, mutta jokaisen ylipelatun suosikin ohipelaaminen olisi itsemurha.

 1. HPK – TPS 1x2Kerho on parantanut peliään kuin lehmä juoksuaan, kun taas TPS:llä on ollut pitkään aikaa vaikeuksia. Vierasjoukkueen otteissa oli kuitenkin piristymisen eleitä tiistaina ja potentiaalisella ryhmällä on paljon varaa parantaa. Kotivoitto on julmasti ylipelattu, joten haetaan varmistukset mukaan.

 2. JYP – Ässät 1JYP on äärimmäisen vahva kotonaan, kun taas Ässät on sarjan huonoimpia vierasjoukkueita. Kotijoukkue on myös materiaaliltaan parempi ja lähtee kotiotteluun selvänä suosikkina. Kaikki puoltaa JYPin voittoa, joten otetaan se ylipelattunakin varmaksi.

 3. Lukko – Jokerit 1Lukko oli todella surkea Oulussa, mutta kotonaan joukkueella on piristymisvaara – varsinkin jos Petteri Nummelin tekee paluun kokoonpanoon. Jokerit ei ole vakuuttanut tauon jälkeen ja Lukon kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Kotivoitto on julmasti alipelattu ja se nostetaan ensimmäisenä ideana varmaksi.

 4. KalPa – Tappara 2KalPa taistelee tiukasti Ilveksen kanssa sarjan huonoimman joukkueen tittelistä, sillä erotuksella, että Ilves on kerännyt pisteitä. Tappara on sarjan parhaimmistoa ja ylipelattunakin se nostetaan vaikealla kierroksella varmaksi.

 5. HIFK – Kärpät 1x2Kärpistä ei varmaan tarvitse sanoa mitään – joukkue on ylivertainen tähän sarjaan. IFK on kuitenkin parantanut otteitaan ja kotonaan paha kaadettava. Vierasvoitto on julmasti ylipelattu, joten otetaan kaikki merkit käyttöön.

 6. Pelicans – SaiPa 2Kaksi alkukauden komeettaa. Pelicansin otteissa on kuitenkin näkynyt viime aikoina laskun merkkejä. Lähtökohdat otteluun ovat ympäripyöreät ja napataan rohkeasti hieman alipelattu Idän Ihme varmaksi.

 7. TUTO – K-Vantaa 1x2TuTo lähtee otteluun selvänä suosikkina kotonaan, mutta on NIIN paljon ylipelattu, ettei kukaan voi laittaa heitä enää varmaksi. Tekisi mieli paukoja varmaksi 7% pelattu vierasvoitto, mutta pysytään nyt maltillisina ja lyödään kohde tukkoon.

 8. SaPKo – Jokipojat 2Ottelussa on paikallishenkeä, eikä SaPKon kotiedun voi antaa normaalia merkitystä. Jokipojat on huomattavasti parempi ryhmä ja otteluun suosikkina. Niukasti ylipelattunakin vierasvoitto kelpaa varmaksi.

 9. Hokki – HCK 12Hokki on materiaaliltaan parempi ja kotonaan suosikki, mutta HCK on myös taistellut viime aikoina hyvin. Edellisottelussa kaatui Sport vieraissa. Nostetaan alipelattu vierasvoitto varmistamaan suosikkia.

 10. Jukurit – LeKi 1x2Jukurien käyrä on vahvasti noususuuntainen ja isännät lähtevät selvinä suosikkeina otteluun. Kotivoitto on kuitenkin niin julmasti ylipelattu, että otetaan kaikki merkit käyttöön.

 11. KooKoo – Sport 1Sarjan kärkikamppailu, johon KooKoo lähtee kotiedun myötä suosikkina. Jostain syystä Sport on kuitenkin saanut pelaajilta enemmän kannatusta ja 35% pelattu kotivoitto kelpaa loistavasti ideavarmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

HPK - TPS

1

X

2

2.

JYP - Ässät

1

 

 

3.

Lukko - Jokerit

1

 

 

4.

KalPa - Tappara

 

 

2

5.

HIFK - Kärpät

1

X

2

6.

Pelicans – SaiPa

1

 

2

7.

TuTo - K-Vantaa

1

X

2

8.

SaPKo - Jokipojat

 

 

2

9.

Hokki - HCK

1

 

2

10.

Jukurit – LeKi

1

X

2

11.

KooKoo – Sport

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 34,20€